Botox behandeling

Vanaf € 175,-

Snel naar

Blooming voor kwaliteit

Rimpels verminderen met botox

Botox

Een Botox behandeling is een methode om rimpels tegen te gaan en daarmee een fris, jong en natuurlijk uitziend uiterlijk te krijgen. Botox remt niet alleen de spierbewegingen die ervoor zorgen dat rimpels ontstaan, het wordt ook gebruikt om medische klachten te verminderen. Botuline toxine, de werkende stof in Botox, zorgt er namelijk ook voor dat klachten als migraine, tandenknarsen of overmatig zweten effectief kunnen worden behandeld.

NIEUW:
Het Botox abonnement! Graag geven wij onze cliënten die meerdere malen per jaar een botox behandeling willen, een korting van minimaal 20% die oplopend is. Hieronder vindt u de kosten voor een botox behandeling en de speciale abonnementsprijzen. Hier vind u meer informatie over botox en het botox abonnement.

Botox behandeling

  • Duur behandeling: 15 minuten
  • Werking Botox: binnen 2 tot 3 dagen
  • Eerste effecten zichtbaar: na een week
  • Volledig resultaat: na 2 tot 3 weken
  • Duur werking: 3 tot 6 maanden

Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van onze plastisch chirurgen bent u met een Botox behandeling verzekerd van een mooi eindresultaat. Onze plastisch chirurgen hanteren daarbij een persoonlijke en professionele aanpak, van intakegesprek tot nazorg.

  • Altijd eerst een informatief consult
  • Een persoonlijk behandelplan op basis van uw verwachting en mogelijkheden
  • Cosmetisch specialisten die zijn aangesloten bij de NVPC en NVEPC
  • Tegengaan medische klachten: migraine, knarsetanden of overmatig zweten
  • Uitsluitend gebruik van veilige Botox voor het beste resultaat

Kosten Botox behandeling

De prijzen van een Botox behandeling in Haarlem kunnen variëren omdat deze afhankelijk zijn van het te behandelen gebied. Hieronder vindt u een prijsindicatie van een Botox behandeling per gebied.

Tip: Vanaf heden bieden wij het Botox abonnement aan. Voor het optimale resultaat adviseren wij om 3 behandeling per jaar te doen. Graag geven wij u korting, deze korting is in de onderstaande prijzen bij ‘NIEUW Botox abonnement’ verwerkt.

Botoxzones

Het aantal te behandelen zones en de hoeveelheid Botox die iemand nodig heeft om de Botox behandeling te laten slagen, is bepalend voor de prijs. Zones die met Botox behandeld worden, zijn bijvoorbeeld de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes. Deze zones kunnen variëren van één tot drie gebieden die behandeld moeten worden; de prijs wordt hierop aangepast. Tijdens het intakegesprek wordt besproken hoeveel zones er bij u behandeld dienen te worden om het gewenste resultaat te krijgen en wat dan de kosten zullen worden.

Eén Botox zone is bedoeld voor de behandeling van een deel van het gezicht. Zo kunnen bijvoorbeeld kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels óf fronsrimpels worden aangepakt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een combinatie te maken tussen de behandelgebieden, zoals bijvoorbeeld kraaienpootjes en het vervagen van de fronsrimpel. Met een Botox behandeling voor drie gebieden wordt het hele gezicht aangepakt: een combinatie tussen frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Botox voor de fronsrimpel

De bekende fronsrimpel ontstaat door het aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. De fronsrimpel is de plek waar de meeste mensen zich aan storen. Door het injecteren van Botox wordt de spier tussen de wenkbrauwen ontspannen waardoor deze niet meer opgetrokken wordt en verdwijnt. Wanneer u kiest voor de behandeling van uw fronsrimpel, is de prijs gelijk aan een rimpelbehandeling voor één zone.

Botox voor de voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels ontstaan door het regelmatig optrekken van de wenkbrauwen: hoe vaker u dit doet, des te dieper de lijntjes worden. Het voorhoofd is een aparte zone voor de Botox behandeling. Door Botox kunnen voorhoofdsrimpels verminderd, gecorrigeerd, voorkomen en zelfs verwijderd worden. Door de voorhoofdsrimpels te corrigeren, pakt u één gebied aan en daarom zullen de kosten van de Botox behandeling voor één zone zijn.

Botox voor de kraaienpootjes

Kraaienpootjes ontstaan door een verminderde elasticiteit en afname van het onderhuidse weefsel rondom de ogen. Kraaienpootjes zijn erg goed te behandelen met Botox. Door de Botox behandeling ontspannen de spieren rondom het oog, waardoor de kraaienpootjes minder diep worden en zelfs verdwijnen. De kraaienpootjes samen vormen één behandelzone.

Botox tegen migraine

Migraine wordt onder andere veroorzaakt door het aanspannen van de spieren in het gezicht. Door het toedienen van Botox ontspannen deze spieren, waardoor de migraine verdwijnt of minder wordt. Een Botox behandeling tegen migraine duurt ongeveer 10 minuten en is zo’n 6 maanden effectief. Botox is niet bij alle vormen van migraine effectief: met name voor mensen die een ‘exploderende’, hormoon gerelateerde of stekende pijn in de wangen en naast de ogen ervaren, is Botox niet de uitkomst.

Botox tegen tandenknarsen

Tandenknarsen (ook wel bruxisme genaamd) is gemakkelijk te voorkomen met Botox. Hierdoor wordt de slijtage van tanden en kiezen verminderd. Knarsen is meestal aan de orde als u slaapt maar kan ook overdag voorkomen. Indien het knarsen overmatig wordt, lijdt uw gebit hieronder. Wil je hier van af? Botox wordt in de kauwspier gespoten, waardoor deze krimpt, minder gebruikt wordt en het tandenknarsen zal stoppen. Daarnaast krijgt de kaak ook zijn natuurlijke vorm weer terug.

Botox tegen overmatig zweten

Heeft u last van overmatig zweten onder uw oksels, voetzolen of in uw handpalmen? Tijdens een Botox behandeling blokkeren we de zenuwen die de zweetklieren aansturen. Op deze manier produceren de klieren geen zweet meer en zal het overmatig zweten stoppen. Tijdens een intakegesprek bespreken we wat voor u het beste werkt.

Botox tegen rimpels

Door middel van een Botox behandeling kunnen rimpels in bijvoorbeeld uw voorhoofd, bovenlip of kraaienpootjes minder worden of zelfs helemaal verdwijnen. Botox remt de spierbewegingen die ervoor zorgen dat rimpels ontstaan. Het effect van een Botox behandeling wordt enkele dagen na de behandeling pas zichtbaar en blijft gemiddeld 3 tot 6 maanden effectief.

Baby-Botox

Voor mensen die Botox overwegen maar het nog nooit eerder hebben gedaan, kan baby-Botox een uitkomst zijn. Met deze lichte behandeling blijft uw mimiek hetzelfde omdat er een kleine hoeveel wordt ingespoten. De spieren functioneren bij deze behandeling nog gewoon en het resultaat blijft tot twee maanden zichtbaar.

Feiten over Botox behandeling

Wat kost een Botox behandeling?

Tijdens het consult zal de arts verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Blooming verzekerd van de allerbeste zorg.

BEHANDELING REGIO/ HOEVEELHEID PRIJS
Bocouture (botox) 1 zone € 175,-
Bocouture (botox) 2 zones € 255,-
Bocouture (botox) 3 zones € 325,-
NIEUW Bocouture (Botox) abonnement 1 zone, 3 behandelingen € 420,- (t.w.v. € 525,-)
NIEUW Bocouture (Botox) abonnement 2 zones, 3 behandelingen € 600,- (t.w.v. € 765,-)
NIEUW Bocouture (Botox) abonnement 3 zones, 3 behandelingen € 750,- (t.w.v. € 975,-)
Bocouture (botox) hyperhydrose oksels € 600,-
Bocouture (botox) knarsetanden € 300,-
Bocouture (botox) gummy smile € 125,-
Het behandeltraject

Hoe gaat een Botox behandeling in zijn werk?

Welke plastisch chirurgen helpen je bij deze behandeling?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde plastisch chirurgen die ook werkzaam zijn in het RKZ Beverwijk.

Veelgestelde vragen

Bij Botox wordt er gebruikgemaakt van een hele kleine injectienaald. De meeste cliënten omschrijven dit als kleine prikjes met een speld en vinden het absoluut niet pijnlijk. Na de Botox behandeling kan de huid wel wat gevoelig, rood en opgezwollen zijn. Dit trekt meestal na een half uur weg.

Wij kunnen je verzekeren dat Botox een veilig geneesmiddel is dat al meer dan 30 jaar wordt gebruikt. Botox werkt alleen op de behandelde spier en heeft dus geen effect op omliggende spieren of delen van het lichaam. De Botuline toxine (de werkende stof in Botox) zorgt ervoor dat het samentrekken van de spier wordt belemmerd. Daardoor ontspannen de betreffende spieren en worden de rimpeltjes minder.

Wil je meer informatie over een Botox behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem