Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Nieuw seizoen RTL Verminkt nu op Videoland

Blooming Plastische Chirurgie, Haarlem
Laatste update: januari 2021

Het tweede seizoen van RTL 4 programma ‘Verminkt’ is sinds 24 april 2019 gestart en Blooming doet weer mee!
In de zeven afleveringen zien we hoe deskundige plastisch chirurgen, onder andere werkzaam in kliniek Blooming, verminkingen na mislukte ingrepen herstellen.

Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Helaas gaat het ook nog weleens mis. Goed mis! In het televisie-programma ‘Verminkt’ doet een deskundig team van chirurgen er alles aan om mensen die te maken hebben gehad met een mislukte cosmetische- of medische ingreep weer een nieuw leven te geven.

Presentatie: Evelyn Struik.

Voorkomen is beter dan genezen

Helaas is het bij de deelnemers van het RTL programma ‘Verminkt’ mis gegaan, maar hoe kunt u zelf voorkomen dat een ingreep anders uitpakt dan verwacht? Dit heeft u voor een deel zelf in de hand. Het is héél belangrijk om u voor elke cosmetische ingreep goed te laten informeren door een ervaren specialist. Helaas zijn er veel niet-plastisch chirurgen die operaties uitvoeren waarvoor ze niet zijn opgeleid. Het zijn serieuze behandelingen waarvoor plastische chirurgen een jarenlange opleiding hebben genoten. Een ervaren plastisch chirurg staat altijd geregistreerd in het BIG register en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).

Onze ervaren plastische chirurgen

Een betrouwbare kliniek

Naast de keuze voor een ervaren plastisch chirurg, is het hele traject rondom de ingreep van groot belang. We hadden het al over een uitgebreide voorlichting maar mogen ook zeker de nazorg niet vergeten. Het herstel na een cosmetische ingreep moet u niet met een korreltje zout nemen. Natuurlijk verschilt het herstel van persoon tot persoon en duurt het herstel van een ooglidcorrectie minder lang dan dat van een borstvergroting, maar in beide gevallen geldt: u kunt het maar één keer goed doen. Neem de tijd, rust goed uit en als u twijfelt over bepaalde zaken, ga dan altijd terug naar de behandelend arts.

‘Verminkt’ wordt geproduceerd door Vorst Media.

Nu te bekijken op Videoland seizoen 1 en 2. 

Aflevering 1

In de eerste aflevering behandeld plastisch chirurg Wouter van der Pot cliënt Gaby. Gaby is ongelukkig met meerdere lichaamsdelen: Haar ogen, borsten en buik. Ook lijdt zij aan overgewicht. Dokter Wouter van der Pot stelt samen met Gaby een persoonlijk behandelplan op om de xanthalasmata aandoening bij haar ogen te verwijderen. Verder verbeterd hij haar mislukte borstreconstructie en corrigeert haar buik. Gaby doet zelf ook haar uiterste best om het optimale resultaat te boeken, zij stopt met roken en valt af.

Bekijk hier meer over een borstreconstructie
Bekijk hier meer over een buikwandcorrectie

Aflevering 2

In de tweede aflevering volgen wij Marleen en Samantha. Marleen heeft al 18 jaar problemen met de permanente fillers in haar gezicht, deze problemen lost plastisch chirurg Kalam Ahmed op. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties. Dokter Joost Staudt gaat de uitdaging aan en voert een derde neuscorrectie uit.

Bekijk hier meer over de neuscorrectie

Aflevering 3

Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp van een plastische chirurg in maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften maar loopt nu al twee jaar met veel pijn, jeuk en lelijke littekens. Dokter Kalam Ahmed helpt Greta door een bijzondere reconstructie behandeling bij haar te doen.

Bekijk hier meer over een facelift

Aflevering 4

Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden is uiteindelijk letterlijk een hel geworden. Dokter Joost Staudt opereert Amber en geeft haar de vrouwelijke borsten die zij altijd al wilde.

Bekijk hier meer over een borstreconstructie

Aflevering 5

Een verminkte buik beheerst al 18 jaar Rebecca’s leven. Dokter Menno Huikeshoven helpt Rebecca en voert een uitgebreide buikwandcorrectie uit. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers. Inmiddels is het lachen haar letterlijk en figuurlijk vergaan. Dokter Robert de Wijn schrikt van de enorme hoeveelheid (inmiddels verboden) permanente fillers, maar gaat de uitdaging aan en behandelt Marcelle.

Bekijk hier meer over een buikwandcorrectie
Bekijk hier meer over fillers

Aflevering 7

Laatste aflevering van het seizoen, gepland op 12 juni 2019
Twintig jaar nadat Freddy fillers in haar gezicht liet spuiten werd ze wakker met een vreselijk opgezwollen gezicht. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke borsten. Dokter Joost Staudt spoort Angelina aan om te stoppen met roken en wil Angelina behandelen. Zal hij erin gaan slagen om Angelina de mooie en gelijke borsten te geven?

Bekijk hier meer over een borstcorrecties