Openingstijden
Maak een afspraak
Corona maatregelen
Mijn Portaal
Bel ons E-Mail Afspraak

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Behandelingen

Borstverkleining FAQ

Veelgestelde vragen over een borstverkleining Wanneer u overweegt om een borstverkleining te ondergaan, begrijpen wij dat er veel vragen kunnen ontstaan over de ingreep, de resultaten en het herstelproces. Om deze reden heeft Blooming Plastische Chirurgie een sectie met veelgestelde…

Behandelinformatie

Borstverkleining voor & na

Borstverkleining voor & na Een borstverkleining is een chirurgische ingreep waarbij overtollig borstweefsel en huid wordt verwijderd om de grootte van de borsten te verminderen. Deze procedure wordt vaak uitgevoerd bij vrouwen die last hebben van fysieke klachten zoals rug-…

Behandelinformatie

Borstverkleining Kosten

Borstverkleining kosten Als u overweegt om een borstverkleining te ondergaan, is het begrijpelijk dat u ook de kosten van de procedure in overweging neemt. Bij Blooming Plastische Chirurgie bieden we deze behandeling aan tegen redelijke prijzen en richten we ons…

Behandelinformatie

Veelgestelde vragen [Neuscorrectie]

Veelgestelde vragen over een neuscorrectie Als u overweegt een neuscorrectie te ondergaan, kunnen er veel vragen bij u opkomen over de procedure, de resultaten, en het herstelproces. Bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpen we dat u graag antwoorden wilt op deze…

Behandelinformatie

Voor & Na

Neuscorrectie voor & na Een neuscorrectie is een cosmetische ingreep die kan helpen om uw neus in balans te brengen met de rest van uw gezicht. Veel mensen kiezen voor deze procedure om een ​​neus te krijgen die beter past…

Behandelinformatie

Kosten

Neuscorrectie kosten Wanneer u overweegt een neuscorrectie te ondergaan, is het belangrijk om de kosten van de procedure in overweging te nemen. Blooming Plastische Chirurgie biedt deze behandeling aan tegen een redelijke prijs, met een focus op het leveren van…

Behandelinformatie

Deep-plane hals-facelift

Facelift
De afgelopen drie jaar zijn de plastisch chirurgen van Blooming meerdere keren afgereisd naar Miami om de nieuwste ontwikkeling op het gebied van facelifts te bestuderen: de deep-plane hals-facelift. Tijdens de operatie trekt de plastisch chirurg de lagen onder de huid strak. Doordat de huid niet wordt strakgetrokken, ontstaat er een mooi natuurlijk resultaat.
Behandelinformatie

Schaamlipcorrectie

Bodylift hero
Last van grote binnenste of buitenste schaamlippen? Er wordt weinig over gesproken en toch hebben veel vrouwen er last van. Met een schaamlipcorrectie of labiareductie corrigeren we uw te grote binnenste of buitenste schaamlippen. We brengen de verhouding weer terug en verhelpen het ongemak bij onder andere vrijen en sporten. Een schaamlipcorrectie is de ideale oplossing wanneer u last heeft van te lange of grotere schaamlippen.
Behandelinformatie

Liposuctie

Bodylift hero
Liposuctie is dé oplossing voor storende vetophopingen die u met sporten en een gezond voedingspatroon niet kwijtraakt. Tijdens de liposuctiebehandeling wordt plaatselijk vet op het lichaam verwijderd. Onze plastisch chirurgen zuigen met fijne canules het vet weg rond uw buik, heupen, benen, armen, rug, onderkin of nekbult. Hiermee verdwijnen ongewenste vetophopingen en brengen we uw lichaamscontouren weer in verhouding.
Behandelinformatie

Buikwandcorrectie

Bodylift hero
BBij een buikwandcorrectie wordt een verslapte buik gecorrigeerd. Door vermagering, zwangerschap of veroudering kan uw buikwand zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Dit kan gecorrigeerd worden door het huidoverschot te verwijderen, een teveel aan vet te verwijderen en eventueel spieren aan te trekken.
Behandelinformatie

Bovenbeenlift

Bovenbeenlift hero
Door extreme vermagering, zwangerschappen, veroudering of operaties kan de huid en het vet van de bovenbenen erg slap en rimpelig worden. Met behulp van een bovenbeenlift of dijbeenlift verstrakken we uw verslapte bovenbeenhuid. Met een medische term heet deze operatie dermolipectomie van de bovenbenen.
Behandelinformatie

Bovenarmlift

Borstlift hero
Door extreme vermagering, zwangerschappen, veroudering of operaties kan de huid en het vet van de bovenarm erg slap en rimpelig worden. Dit kan met behulp van plastische chirurgie worden gecorrigeerd: de bovenarmlift. Met een medische term heet deze operatie dermolipectomie van de bovenarmen.
Behandelinformatie

Bodylift

Bodylift hero
Indien er sprake is van een huidoverschot zowel aan de voorkant als aan de zij- en achterkant van het lichaam, na extreem gewichtsverlies, is het uitvoeren van een buikwandcorrectie niet voldoende. Bij een bodylift “torsoplastie” wordt overtollige huid van buik, heupen/flanken, rug en billen in dezelfde operatie weggesneden om de patiënt een strakker lichaam te geven. Hierbij loopt het litteken grotendeels verborgen als een centuur in de bikinilijn om het lichaam.
Behandelinformatie

Lipofilling

Botox hero
Al onze lipofilling behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde plastisch chirurgen die ook werkzaam zijn in het Spaarne Gasthuis. Met een lipofilling behandeling kunt u uw borsten, billen of gezicht extra volume geven met lichaamseigen vetweefsel. Tijdens het persoonlijke en uitgebreide consultgesprek adviseert de plastisch chirurg u in welk gebied het vetweefsel het beste weggehaald kan worden. Veelvoorkomende zones zijn hierbij de buik, heupen of benen. Uniek aan de lipofilling is dat het ingespoten vet in uw borsten, billen of gezicht soepel en natuurlijk aanvoelt.
Behandelinformatie

Fillers

Botox hero
Rimpels ontstaan door de vermindering van collageen met als gevolg een slapper wordende huid. Als u ouder wordt, neemt ook het onderhuids vetweefsel af waardoor het effect van een slappe huid versterkt wordt. Fillers zijn de juiste oplossing om oppervlakkige of diepere rimpels in de huid op een natuurlijke manier op te vullen.
Behandelinformatie