Liposuctie

Verdoving

Lokale of algehele verdoving
spuit
Operatieduur
30 – 180 minuten
clock
Hersteltijd
7 – 14 dagen
pleister
Liposuctie is dé oplossing voor storende vetophopingen die u met sporten en een gezond voedingspatroon niet kwijtraakt. Tijdens de liposuctiebehandeling wordt plaatselijk vet op het lichaam verwijderd. Onze plastisch chirurgen zuigen met fijne canules het vet weg rond uw buik, heupen, benen, armen, rug of onderkin. Hiermee verdwijnen ongewenste vetophopingen en brengen we uw lichaamscontouren weer in verhouding. Door middel van deze behandelmethode worden de vetcellen definitief verwijderd: de vetcellen komen niet meer terug. Bij href=”https://www.bloomingplastischechirurgie.nl/”>Blooming kan liposuctie ook worden gecombineerd met https://www.bloomingplastischechirurgie.nl/behandelingen/renuvion/”>Renuvion(ook wel bekend als J-Plasma) voor huidverstrakking en contourverbetering.
voor en na foto's Liposuctie

Resultaten Liposuctie

voor en na foto's Liposuctie

De plastisch chirurgen van Blooming hebben mij mijn zelfvertrouwen teruggegeven. Het buikje dat ik overhield na mijn zwangerschap en met geen elk dieet verdween, is nu compleet weg. Goede begeleiding en prettige nazorg.

Het behandeltraject

Hoe verloopt het behandeltraject van een Liposuctie?

Wat kost een Liposuctie?

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Bodylift (circulair, exclusief liposuctie) € 18.000,- Algehele narcose Ja
Bovenarmlift klein € 5.000,- Algehele narcose Ja
Bovenarmlift groot € 7.000,- Algehele narcose Ja
Bovenarmlift + liposuctie en renuvion € 10.000,- Algehele narcose Ja
Bovenbeenlift klein € 6.500,- Algehele narcose Ja
Bovenbeenlift groot € 8.610,- Algehele narcose Ja
Bovenbeenlift met liposuctie en Renuvion € 12.000,- Algehele narcose Ja
Buikwandcorrectie klein € 5.230,- Algehele narcose Ja
Buikwandcorrectie uitgebreid € 7.630,- Algehele narcose Ja
Buikwandcorrectie Fleur de Lis € 8.780,- Algehele narcose Ja
Extra overnachting, per nacht € 1.000,-
Reven rectus diastase bij een Buikwandcorrectie € 1.250,-
Liposuctie 1 regio € 2.415,- Lokale verdoving Nee
Liposuctie 2 regio’s € 4.000,- Algehele narcose Nee
Liposuctie 3 regio’s € 5.500,- Algehele narcose Nee
Liposuctie 4 regio’s € 7.000,- Algehele narcose Nee
Lipofilling lichaam vanaf € 4.000,- Algehele narcose Nee
Renuvion behandeling vanaf € 3.000,- Algehele narcose Nee

Relevante artikelen

Veelgestelde vragen

We bereiken het beste resultaat bij patiënten met een normaal gewicht en stevige huid. Met de BMI-index stellen we vast of u een geschikt gewicht heeft.

Nee, wij kunnen geen cellulitis verwijderen met de liposculptuurbehandeling. De ingreep geeft u ook geen strakke of gladde huid, maar de structuur van de huid kan wel wat minder bobbelig aanvoelen.

De hoeveelheid vet die we weghalen, is afhankelijk van de omvang van het behandelgebied, uw gewicht en lichaamsbouw. Uiteraard is de hoeveelheid niet van belang: het resultaat is wat telt.

Een liposuctie is absoluut veilig. In onze kliniek werken alleen de best gespecialiseerde plastisch chirurgen die veel ervaring hebben met het uitvoeren van de behandeling. Om u goed voor te kunnen bereiden, geven wij u vooraf instructies.

Nee, de verwijderde vetcellen zijn uit uw lichaam verwijderd en zullen zich daarom nooit meer kunnen vullen met vet. Natuurlijk heeft u op andere plekken in uw lichaam nog wel vetcellen die gevuld worden wanneer uw gewicht toeneemt. Deze vetcellen zullen zich gelijkmatig door uw lichaam verdelen.

Of er losse huid overblijft, is afhankelijk van de huidelasticiteit en de locatie van de ingreep. Tijdens het eerste consult kan de chirurg op basis van de grootte van de vetophoping en uw huidconditie aangeven of u last krijgt van huidoverschot.