Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Indicaties

Een behandeling kan gericht zijn op het aanpakken van een bepaalde indicatie. Elke chirurgische ingreep wordt zorgvuldig aangepast aan de individuele behoeften en doelen van de patiënt, en kan variëren in complexiteit afhankelijk van de specifieke indicatie die wordt aangepakt. Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we er om u bij elke stap van uw behandeling te ondersteunen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of een persoonlijk consult wilt inplannen.

Jukbeenderen

Jukbeenderen met weinig volume kan het gezicht een magere, ingevallen uitstraling geven, terwijl goed gedefinieerde jukbeenderen zorgen voor een natuurlijke gezichtsstructuur. Jukbeenderen maken deel uit van de onderliggende botten van het gezicht. Naarmate u ouder wordt, kan het volume afnemen en worden uw jukbeenderen op natuurlijke wijze minder zichtbaar. Dit komt door de geleidelijke afname van de omvang of textuur van de huid en een gebrek aan onderhuidse volume.
Bekijk indicatieJukbeenderen

Tandenknarsen

Tandenknarsen is vaak voor u en soms voor uw partner erg vervelend. Het kan zorgen voor slijtage en schade aan uw tanden en kiezen. Tandenknarsen geeft vaak een schurend of knarsend geluid. Bij de meeste mensen gebeurd dit ‘s nachts en kan het leiden tot een slechte nachtrust.
Bekijk indicatieTandenknarsen

Rimpels

Rimpels zijn een veel voorkomend teken van veroudering, veroorzaakt door een afbraak van het natuurlijke collageen en elastine van de huid. Deze rimpels verschijnen vaak als lijnen of plooien in het gezicht, de hals, de handen en andere gebieden die aan de zon zijn blootgesteld. Hoewel rimpels natuurlijk kunnen zijn bij het ouder worden, kunnen ze ook verergeren.
Bekijk indicatieRimpels

Huidveroudering

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat optreedt naarmate we ouder worden. Het is de reactie van de huid op omgevingsfactoren zoals vervuiling en UV-stralen, maar ook op interne factoren zoals genetica en levensgewoonten. Bij het ouder worden wordt de huid dunner, droger en minder elastisch dan voorheen. Dit kan leiden tot rimpels en huidverslapping.
Bekijk indicatieHuidveroudering

Migraine

Een aanval van erge hoofdpijn kenmerkt migraine. Deze aanval duurt een halve dag tot wel drie dagen. Deze pijn is gelokaliseerd aan één zijde van het hoofd en is het is vaak een bonzende pijn. Deze migraine klachten kunnen vaak verminderd worden met een Botox behandeling.
Bekijk indicatieMigraine

Diepe Traangoot

Een traangoot is een diepe groef die begint in de binnenhoek van je ogen en zich dan geleidelijk uitbreidt naar je wang. Het ontstaat wanneer de vetkussentjes in dat gebied dunner worden en volume verliezen, waardoor een negatieve vorm ontstaat. Dit kan leiden tot donkere kringen onder het oog en een verouderd uiterlijk. De traangoot kan ook dieper worden door veroudering of genetica, waardoor meer van het onderoog bloot komt te liggen.
Bekijk indicatieDiepe Traangoot

Hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken is een aandoening die wordt gekenmerkt door hangende of staande mondhoeken. Hangende mondhoeken kunnen als cosmetisch defect worden gevoeld, omdat de mondhoeken hangen of staan, in plaats van de normale vorm. Deze hangende mondhoeken kunnen resulteren in een vermoeide, oudere uitstraling die wordt gezien als ongewenst door sommige patiënt. Voor wie het uiterlijk van hangende mondhoeken wil verminderen, bieden fillers en tijdelijke spierverslappers een effectieve oplossing.
Bekijk indicatieHangende mondhoeken

Neuslippenplooi

Een neuslippenplooi is een smalle groef die kan ontstaan tussen de neus en de lippen. Hij ontstaat meestal bij het ouder worden, maar kan ook worden veroorzaakt door genetische factoren of blootstelling aan de omgeving. De plooi kan de indruk van veroudering veroorzaken, waardoor het een veel voorkomende indicatie is voor cosmetische behandelingen.
Bekijk indicatieNeuslippenplooi

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn rimpels die voorkomen rond de zijkanten van de mond en de neus en die doorlopen tot aan de kin. Marionetlijnen kunnen iemand er ouder doen uitzien en hem of haar verdrietig of boos doen lijken. Marionetlijnen kunnen worden veroorzaakt door veroudering, zonneschade, roken, slechte huidverzorging en zelfs genetische factoren.
Bekijk indicatieMarionetlijnen

Smalle lippen

Smalle lippen is een veelvoorkomend esthetisch probleem. Smalle lippen komen vaak voor bij mensen die door veroudering of door erfelijkheid aan volume hebben ingeboet. Ook andere factoren zoals roken kunnen bijdragen tot smalle lippen. Sommige mensen worden geboren met smalle lippen als gevolg van hun individuele genetica. Smalle lippen kunnen ertoe leiden dat iemand zich onzeker voelt over zijn uiterlijk, dus kiezen veel mensen voor behandelingen.
Bekijk indicatieSmalle lippen

Rimpels bovenlip

Over het algemeen worden rimpels in de bovenlip zichtbaar als iemand dertig of veertig wordt. Dan worden de gevolgen van het ouder worden duidelijker en ontstaan er rimpels in de bovenlip omdat de huid haar elasticiteit verliest. De bovenlip is bijzonder gevoelig voor rimpels omdat hij voortdurend wordt blootgesteld aan gezichtsuitdrukkingen zoals glimlachen en fronsen.
Bekijk indicatieRimpels bovenlip

Slappe huid onder de ogen

Een uitgezakte huid onder de ogen is een veel voorkomende klacht bij mensen van alle leeftijden. Het kan worden veroorzaakt door veroudering, genetica, levensstijlfactoren zoals roken en blootstelling aan de zon, slechte hydratatie, overmatig alcoholgebruik of voedingstekorten.
Bekijk indicatieSlappe huid onder de ogen

Ingevallen wangen

Ingevallen wangen is een veelvoorkomend probleem bij mensen die veel stress ervaren, vermoeid zijn, en/of veel zijn afgevallen. Maar ook wanneer u ouder wordt, neemt de kans op ingevallen wangen toe. Gelukkig kunnen we de vermoeide en verouderde uitstraling verhelpen met een mini facelift. Zo geniet u weer van een frisse look!
Bekijk indicatieIngevallen wangen

Voorhoofdsrimpel

Voorhoofdrimpels verminderen of verwijderen door middel van een botox behandeling, zorgt voor een jonger en frisser uiterlijk. Voorhoofdsrimpels ontstaan door spierbewegingen en deze kunnen we verminderen of zelfs helemaal verwijderen met botox.  Ook wordt de botox behandeling gebruikt voor medische doeleinden. De werkende stof in Botox, Botuline toxine, zorgt namelijk voor een effectieve vermindering van klachten als tandenknarsen, migraine of overmatig zweten.
Bekijk indicatieVoorhoofdsrimpel

Buffalo Hump

Een bisonnek, of nekbult, is een vetophoping die zich aan de achterkant van de hals vormt, waardoor hij er als een massa uitziet. Het komt het meest voor bij postmenopauzale vrouwen, maar het kan ook bij mannen en jongere patiënten voorkomen. De oppervlakte van de knobbel heeft meestal een doorsnede van vijf tot vijftien centimeter, hoewel hij soms groter kan worden.
Bekijk indicatieBuffalo Hump