Tepelcorrectie

Verdoving

Lokale verdoving
spuit
Operatieduur
30 – 60 minuten
clock
Hersteltijd
4 – 10 dagen
pleister
U kunt een tepelcorrectie ondergaan wanneer u ontevreden bent over uw tepels of tepelhof. Een tepelcorrectie is een verzamelnaam voor verschillende ingrepen aan uw tepel, zoals een tepelverkleining, tepelhofverkleining of het reconstrueren van ingetrokken tepels. Zijn uw tepels te groot, klein, ongelijk of ingetrokken? Wij bepalen samen met u tijdens het eerste consult welke behandelmethode past bij uw klacht. Onze plastisch chirurgen verhelpen uw probleem door een relatief kleine operatieve tepelcorrectie.
voor en na foto's Tepelcorrectie

Resultaten Tepelcorrectie

voor en na foto's Tepelcorrectie

"Mijn twee ongelijke tepels zijn tijdens de tepelcorrectie prachtig gecorrigeerd door Dokter Van der Pot. Het litteken is nauwelijks zichtbaar en het resultaat is super."

Het behandeltraject

Hoe verloopt het behandeltraject van een Tepelcorrectie?

Wat kost een Tepelcorrectie?

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Tepelcorrectie enkelzijdig € 750,- Lokale verdoving Nee
Tepelcorrectie beiderzijds € 1.200,- Lokale verdoving Nee
Tepelhofverkleining enkelzijdig € 1.800,- Lokale verdoving Nee
Tepelhofverkleining beiderzijds € 3.000,- Lokale verdoving Nee

Relevante artikelen

borstverkleining-blog
Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci

Lees verder »
Hangborsten blog
Hangborsten

Heb je altijd mooie stevige borsten gehad, maar merk je dat je borsten steeds meer gaan hangen? Hangborsten komen veel voor, vooral naarmate vrouwen ouder worden. De mate waarop borsten

Lees verder »
Tubulaire of tubereuze borsten
Ongelijke borsten

Borsten zijn nooit 100% symmetrisch, maar bij sommige vrouwen is het verschil zo groot dat we spreken van asymmetrische of ongelijke borsten. Dit is het geval wanneer de borsten meer

Lees verder »

Veelgestelde vragen

In principe is de ingreep geschikt voor elke vrouw die niet tevreden is met haar tepel of tepelhof. Het is hierbij wel van belang dat de eisen en wensen realistisch zijn en overeenkomen met het resultaat.

U kunt alleen borstvoeding geven als de borstklier en melkgangetjes bespaard blijven tijdens de ingreep. Dit is niet altijd mogelijk en de plastisch chirurg bespreekt voorafgaand aan de operatie welke methode hij bij u gaat uitvoeren.

U kunt de dag na de correctie weer voorzichtig douchen. Het is wel belangrijk dat u de wond en de gaasjes zo veel mogelijk drooghoudt. Na het douchen kunt u de wond voorzichtig droogdeppen. U mag de eerste zes weken niet in bad.