Halslift

Verdoving

Algehele narcose
spuit
Operatieduur
45 – 60 minuten
clock
Hersteltijd
7 dagen
pleister
De halslift wordt uitgevoerd door een vast team gespecialiseerde plastisch chirurgen met jarenlange ervaring op het gebied van gelaatschirurgie. Het kan zijn dat de halslift wordt uitgevoerd in combinatie met een S-lift of facelift. Als u ouder wordt of als u veel gewicht bent verloren, kan het voorkomen dat de huid in de hals losser komt te zitten. Hierdoor ontstaat er een overschot aan huid. Een halslift biedt uitkomst voor deze zogenoemde ‘kalkoennek’. Door middel van een sneetje in de hals wordt de huid richting het oor aangespannen: het eindresultaat is een strakkere hals.
voor en na foto's Halslift

Resultaten Halslift

voor en na foto's Halslift

Het is 6 weken geleden dat ik een halslift ondergaan heb, uitgevoerd door dokter Wouter van der Pot. Ik ben zeer tevreden over het resultaat want het probleem met mijn kalkoenhals is opgelost, terwijl het niet rekkerig of onnatuurlijk uitziet.

Het behandeltraject

Hoe verloopt het behandeltraject van een Halslift?

Wat kost een Halslift?

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Halslift uitgebreid incl platysmaplastiek € 5.740,- Lokale verdoving Nee
Facelift (beperkt deepplane) € 7.280,- Lokale verdoving Nee
Halslift (diep) € 8.000,- Algehele narcose Nee
Deep-plane facelift € 10.250,- Algehele narcose Ja
Deep-plane hals-facelift € 13.920,- Algehele narcose Ja
(Deep-plane) hals-facelift + platysmaplastiek € 16.000,- Algehele narcose Ja
Midfacelift € 3.750,- Lokale verdoving Nee
Midfacelift (narcose) € 5.500,- Algehele narcose Ja
Buccal fat pad (Bichectomie) € 2.500,- Lokale verdoving Nee
Liposuctie hals/nek v.a. € 3.670,- Lokale verdoving Nee

Relevante artikelen

Veelgestelde vragen

Iedere man of vrouw met een kalkoenhals komt in aanmerking voor een halslift. Om een mooi resultaat te bereiken, is het wel belangrijk dat de huid nog een beetje elastisch is. Ook moet uw algehele gezondheid goed zijn. De plastisch chirurg kan tijdens het consult aangeven dat de halslift voor u een onbevredigend resultaat oplevert. Soms is een hals-facelift nodig om aan uw verwachtingen te voldoen.

Een halslift heeft dezelfde risico’s als elke andere operatie. Het kan voorkomen dat de wondjes gaan nabloeden. Infecties komen maar zelden voor. Soms ontstaan er wat plekjes met vochtophopingen of wat stuggere plekjes op het gezicht. Deze gaan echter vanzelf weer weg. Eventueel kunt u deze laten behandelen door een schoonheidsspecialiste of een huidtherapeut.

Het resultaat van de halslift is 5 tot 15 jaar zichtbaar.