Schaamlipcorrectie

Verdoving

Lokale narcose
spuit
Operatieduur
30 minuten
clock
Hersteltijd
7 – 14 dagen
pleister
Last van grote binnenste of buitenste schaamlippen? Er wordt weinig over gesproken en toch hebben veel vrouwen er last van. Met een schaamlipcorrectie of labiareductie corrigeren we uw te grote binnenste of buitenste schaamlippen. We brengen de verhouding weer terug en verhelpen het ongemak bij onder andere vrijen en sporten. Een schaamlipcorrectie is de ideale oplossing wanneer u last heeft van te lange of grotere schaamlippen.
Het behandeltraject

Hoe verloopt het behandeltraject van een Schaamlipcorrectie?

Wat kost een Schaamlipcorrectie?

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Schaamlipcorrectie € 1.940,- lokale verdoving Nee
Schaamlipcorrectie € 3.675,- Algehele narcose Nee

Relevante artikelen

Veelgestelde vragen

Wij adviseren om de eerste weken na de behandeling geen tampon in te brengen. De eerste zes weken moet het wondgebied extra schoon gehouden worden dus het is belangrijk dat u de tampons regelmatig wisselt.

Ja, dat kan zeker. Het lijkt misschien wat ongemakkelijk om een schaamlipcorrectie te ondergaan wanneer u ongesteld bent, maar het is absoluut niet nodig om de behandeling hierdoor uit te stellen.

In principe is de schaamlipcorrectie eenmalig en blijft het resultaat in de loop der jaren gelijk.

Wij adviseren om de eerste zes weken niet te sporten of activiteiten te ondernemen zoals fietsen en paardrijden. Na de vier weken kunt u dit weer voorzichtig oppakken.