Kincorrectie

Verdoving

Algehele narcose
spuit
Operatieduur
45 – 60 minuten
clock
Hersteltijd
10 – 14 dagen
pleister
Een kincorrectie uitgevoerd door een ervaren en BIG-geregistreerde plastisch chirurg Met een kincorrectie geven we uw kin een gewenste vorm en grootte. Heeft u een korte kin of loopt uw kin over in uw hals? Dan is een kincorrectie een goede oplossing. Op basis van uw klachten en wensen beoordeelt de plastisch chirurg of u in aanmerking komt voor een kinvergroting of een kinverkleining. Na een kincorrectie geniet u van een kin die geheel past bij de rest van uw gezicht. Op deze pagina leest u meer over de behandeling, nazorg, risico’s en kosten van de behandeling.
voor en na foto's Kincorrectie

Resultaten Kincorrectie

voor en na foto's Kincorrectie

“Ik stoorde mij heel erg aan de vorm van mijn kin. Altijd als ik in de spiegel keek was dat het eerste wat opviel. Na de kincorrectie voel ik mij veel zelfverzekerder.”

Het behandeltraject

Hoe verloopt het behandeltraject van een Kincorrectie?

Wat kost een Kincorrectie?

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Kincorrectie d.m.v. implantaat € 4.720,- Algehele narcose Nee

Relevante artikelen

Veelgestelde vragen

Stoort u zich aan de grootte of vorm van uw kin? Dan komt u in aanmerking voor een kincorrectie.

Bij Blooming Plastische Chirurgie gebruiken we kinprotheses die gemaakt zijn van siliconen. Dit type materiaal veroorzaakt namelijk geen afstotingsverschijnselen.

Het is belangrijk om de eerste twee weken na de operatie rustig aan te doen. Na één tot twee weken kunt u weer langzaam uw werkzaamheden oppakken. Wanneer u zwaar lichamelijk werk verricht, adviseren we vier weken lang rust te nemen.

Na een kincorrectie moet u een week lang rust nemen, zodat de wond voldoende tijd heeft om te genezen. Contactsporten waarbij de mogelijkheid bestaat dat uw kin beschadigt, kunt u beter een maand niet uitoefenen.

Roken heeft een ongunstige invloed op uw doorbloeding. En laat dit nu juist heel belangrijk zijn bij een goed herstel. We raden u dan ook aan om enkele weken voor de behandeling te stoppen met roken. Ook na de behandeling is het verstandig om niet te roken. Dit vergroot namelijk de kans op infecties.