Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Gelaatschirurgie

Neuscorrectie

Kincorrectie

Een kincorrectie uitgevoerd door een ervaren en BIG-geregistreerde plastisch chirurg Met een kincorrectie geven we uw kin een gewenste vorm en grootte. Heeft u een korte kin of loopt uw kin over in uw hals? Dan is een kincorrectie een goede oplossing.
BehandelinformatieKincorrectie
Facelift

Halslift

De halslift wordt uitgevoerd door een vast team gespecialiseerde plastisch chirurgen met jarenlange ervaring op het gebied van gelaatschirurgie. Het kan zijn dat de halslift wordt uitgevoerd in combinatie met een S-lift of facelift. Als u ouder wordt of als u veel gewicht bent verloren, kan het voorkomen dat de huid in de hals losser komt te zitten. Hierdoor ontstaat er een overschot aan huid. Een halslift biedt uitkomst voor deze zogenoemde ‘kalkoennek’.
BehandelinformatieHalslift
Facelift

Oorcorrectie

Een oorcorrectie kan een oplossing zijn, wanneer u zich onzeker of ongelukkig voelt met uw flaporen of afstaande oren. Voor sommige mensen zijn flaporen een vervelend verschijnsel met soms psychische problemen als gevolg. Met een oorcorrectie corrigeren wij de stand en vorm van uw afstaande oren, zodat uw onzekerheid compleet verdwijnt.
BehandelinformatieOorcorrectie
Botox hero

Wenkbrauwlift

Tijdens een wenkbrauwlift liften we hangende wenkbrauwen doormiddel van de overtollige huid boven de wenkbrauwen te verwijderen. Naarmate u ouder wordt, kan de huid van uw voorhoofd verslappen, waardoor de stand van uw wenkbrauwen lager komt te staan. Dit kan leiden tot verminderd zicht en een vermoeid gevoel. Daarnaast geven hangende wenkbrauwen het gezicht een vermoeide uitstraling en een verouderde blik. Een wenkbrauwlift biedt de oplossing voor deze klachten en geeft u weer een jeugdige en natuurlijke uitstraling.
BehandelinformatieWenkbrauwlift
Botox hero

Voorhoofdslift

Met een voorhoofdslift of endoscopische voorhoofdslift verstrakken we de huid van uw voorhoofd en corrigeren we uitgezakte wenkbrauwen. Door het ouder worden of erfelijkheid kan het zijn dat de huid van uw voorhoofd slapper wordt en verzakt. Dit zorgt voor een vermoeide uitstraling en een zwaar gevoel op uw wenkbrauwen en oogleden. Als u constant uw wenkbrauwen op moet trekken, weet u hoe vermoeiend dit is. Om dit probleem te verhelpen, voeren wij twee soorten voorhoofdsliften uit: de endoscopische voorhoofdslift en een traditionele voorhoofdslift.
BehandelinformatieVoorhoofdslift
Facelift

Facelift

Bij een facelift worden rimpels en plooien in de wangen, hals en kaaklijn gecorrigeerd. Tijdens de behandeling worden huid en onderliggend spier- en bindweefsel strakker getrokken en overtollig weefsel verwijderd.
BehandelinformatieFacelift
Neuscorrectie

Neuscorrectie

Overweegt u een neuscorrectie, omdat u het gevoel heeft dat uw neus niet goed bij uw gezicht past? Onze plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in neuscorrecties, kunnen het formaat en de vorm van uw neus zo veranderen dat deze beter bij uw gezicht past.
BehandelinformatieNeuscorrectie
Botox hero

Onderooglidcorrectie

Een vermoeide, verouderde of boze gezichtsuitdrukking kan als erg vervelend ervaren worden. Door verslapping van uw onderoogleden of plaatselijke vocht- of vetophoping kunnen wallen ontstaan die zelfs wanneer u uitgerust bent, niet verdwijnen. Met een onderooglidcorrectie corrigeren onze plastisch chirurgen uw wallen of zware oogleden waardoor u weer een jongere en frissere uitstraling krijgt.
BehandelinformatieOnderooglidcorrectie
Botox hero

Bovenooglidcorrectie

Een chirurgische bovenooglidcorrectie voor het verhelpen van een vermoeide blik, verminderd zicht, hoofd- en nekpijnklachten als gevolg van hangende bovenoogleden of zware oogleden. Met een bovenooglidcorrectie liften we de huid aan de bovenkant van de ogen om uw klachten te verhelpen en u weer een frisse, open uitstraling te geven.
BehandelinformatieBovenooglidcorrectie
Ooglidcorrectie Ooglidcorrectie hero door Blooming Plastische Chirurgie

Ooglidcorrectie

Bij een ooglidcorrectie worden hangende, zware oogleden of wallen onder de ogen gecorrigeerd (respectievelijk bovenooglidcorrectie en onderooglid. Dit kan gedaan worden om esthetische redenen, omdat zowel wallen als hangende oogleden als zware oogleden u er vermoeid en ouder uit doen zien of om medische redenen, omdat hangende oogleden voor hoofdpijn en gezichtsbeperking kunnen zorgen.
BehandelinformatieOoglidcorrectie