Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Lichaamscorrecties

Buikwandcorrectie

Mensen laten een buikwandcorrectie uitvoeren na een bevalling of na forse gewichtsafname. De huid van de buik is dan verslapt. Een buikwandcorrectie kan ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel zit. Met een buikwandcorrectie wordt het huidoverschot verwijdert om de buik strakker te krijgen.

Hieronder ziet u de voor en na foto’s van de resultaten van een buikwandcorrectie. Een buikwandcorrectie kan ook worden uitgevoerd in combinatie met een liposuctie. Liposuctie is dé oplossing voor storende vetophopingen die u door sporten en een gezond voedingspatroon niet kwijtraakt. Tijdens de liposuctiebehandeling verwijderen we plaatselijk vet van ongewenste plaatsen op het lichaam . Onze plastisch chirurgen zuigen met fijne canules het vet weg rond uw buik, heupen, benen, armen of rug. Hiermee verdwijnen ongewenste vetophopingen en brengen we uw lichaamscontouren weer in verhouding. Door middel van deze behandelmethode verwijderen we de vetcellen definitief: de vetcellen komen niet meer terug.

Bovenarmlift

Er zijn een aantal redenen waarom mensen een bovenarmlift laten uitvoeren. Zij hebben last van huidoverschot bij de bovenarmen. Dit huidoverschot kan ontstaan zijn op twee manieren. Het kan zijn dat iemand na langere tijd overgewicht te hebben gehad, fors is afgevallen. Na het verliezen van veel gewicht kan er een huidoverschot achterblijven bij de bovenarmen. Huidoverschot kan ook optreden door het ouder worden. Als je ouder wordt, verliest je huid haar elasticiteit. Het huidoverschot kan het dagelijkst functioneren hinderen.  Bij een geringe laxiteit van de bovenarm kan operatieve correctie worden uitgevoerd door de huid op te spannen en te hechten in de oksel. In de meeste gevallen zal de huid echter in twee richtingen opgespannen dienen te worden. Hierdoor ontstaat er een lang S-vormig litteken van elleboog naar oksel. Het litteken wordt in de binnenkant van de bovenarm gemaakt, zodat dit later minder opvalt.

Hieronder ziet u de voor en na foto’s van de resultaten van een bovenarmlift. Na de operatie adviseren wij om een strakke elastische maillot met bovenarmen te dragen. Deze dient u gedurende 4 weken dag en nacht te dragen en daarna nog 2 weken overdag. De eerste 2 weken na de operatie dient u uw armen zo weinig mogelijk te bewegen.

Bovenbeenlift

Door extreme vermagering, zwangerschappen, veroudering of operaties kan de huid en het vet van de bovenbenen erg slap en rimpelig worden. Mensen kiezen er daarom voor om een bovenbeenlift uit te laten voeren. Met behulp van een bovenbeenlift of dijbeenlift verstrakken we uw verslapte bovenbeenhuid. Met een medische term heet deze operatie dermolipectomie van de bovenbenen. Bij een geringe verslapping van het bovenbeen kan een operatieve correctie worden uitgevoerd door de huid te verstrakken en te hechten in de lies. In de meeste gevallen zal de huid echter in twee richtingen opgespannen worden, waardoor er een lang S-vormig litteken ontstaat van uw lies naar uw knie. De plastisch chirurg maakt het litteken in de binnenkant van uw bovenbeen. Zo valt het litteken minder op.

Hieronder ziet u voor en na foto’s van de resultaten van een dijbeenlift. Ons advies is om na de operatie een strakke elastische maillot over u bovenbenen te dragen. Deze dient u gedurende 4 weken dag en nacht te dragen en daarna nog 2 weken overdag. De eerste 2 weken na de operatie is het belangrijk dat u de benen zoveel mogelijk laat rusten.

Lipofilling

Mensen laten lipofilling doen, omdat zij bijvoorbeeld hun billen te plat vinden of de borsten te klein. Dit is de meest natuurlijke oplossing voor het vergroten of opvullen van bijvoorbeeld uw billen of borsten. Met een lipofilling behandeling kunt u uw borsten, billen of gezicht extra volume geven met lichaamseigen vetweefsel. Tijdens het persoonlijke en uitgebreide consultgesprek adviseert de plastisch chirurg u in welk gebied het vetweefsel het beste weggehaald kan worden. Veelvoorkomende zones zijn hierbij de buik, heupen of benen. Uniek aan de lipofilling is dat het ingespoten vet in uw borsten, billen of gezicht soepel en natuurlijk aanvoelt.

Hieronder ziet u de voor en na foto’s van de resultaten van lipofilling. Na de behandeling is het behandelde gebied opgezwollen en beurs. Tevens kan het behandelde gebied pijnlijk aanvoelen, alsof u intensief gesport heeft. Drie maanden na de behandeling, wanneer het vocht is weggetrokken en de littekentjes niet meer rood zijn, is het resultaat van de lipofilling zichtbaar.

Liposuctie

Mensen die een liposuctie-behandeling laten uitvoeren hebben last van ongewenste plaatselijke vetophopingen op het lichaam. Het gaat om storende vetophopingen die door sporten en een gezond voedingspatroon niet weggaan. Tijdens de behandeling wordt er plaatselijk vet verwijdert doormiddel van liposuctie. Er wordt plaatselijk met een fijne canule overtollig onderhuids vet weggezogen. Hierdoor verdwijnen de ongewenste vetophopingen en worden de lichaamscontouren weer in verhouding gebracht. Het verwijderen van de vetcellen is definitief.

Hieronder ziet u de voor en na foto’s van de resultaten van een liposuctie. De meest voorkomende plekken waar liposuctie wordt uitgevoerd zijn de buik, heupen, benen, armen en rug. De vetcellen die verwijderd zijn, worden niet opnieuw aangemaakt door het lichaam. Echter, als uw gewicht toeneemt, zullen de resterende vetcellen groter worden.