Openingstijden
Maak een afspraak
Corona maatregelen
Mijn Portaal
Bel ons E-Mail Afspraak

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Rimpels bovenlip

Over het algemeen worden rimpels in de bovenlip zichtbaar als iemand dertig of veertig wordt. Dan worden de gevolgen van het ouder worden duidelijker en ontstaan er rimpels in de bovenlip omdat de huid haar elasticiteit verliest. De bovenlip is bijzonder gevoelig voor rimpels omdat hij voortdurend wordt blootgesteld aan gezichtsuitdrukkingen zoals glimlachen en fronsen.

Plan een consult

Hoe kan je rimpels op je bovenlip voorkomen?

De beste manier om rimpels op je bovenlip te voorkomen is door je huid te verzorgen. Dit betekent dat je niet te veel aan de zon wordt blootgesteld en je huid beschermt met zonnebrandcrème, regelmatig vochtinbrengende crème gebruikt, veel water drinkt en gezond voedsel eet dat vitale voedingsstoffen voor de huid levert. Daarnaast kan het verminderen van gezichtsuitdrukkingen, zoals fronsen of breed glimlachen, helpen om rimpels in de bovenlip te verminderen, omdat dit de druk op de spieren van de bovenlip vermindert.

Behandeling voor rimpels op je bovenlip

Injectables zoals botox en fillers kunnen worden gebruikt om rimpels in de bovenlip te verminderen. Deze behandelingen mogen echter alleen worden uitgevoerd door een gekwalificeerde medische professional, omdat er injecties in de huid plaatsvinden en er bijwerkingen kunnen optreden. Botox en fillers kunnen tijdelijke verlichting geven van rimpels en lijntjes in de bovenlip, maar moeten wellicht regelmatig worden herhaald.

Kosten rimpels bovenlip behandelen

Tijdens een eerste consult bespreekt een van onze plastisch chirurgen uw wensen en de mogelijkheden voor het mooiste resultaat. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op inclusief persoonlijk kostenoverzicht.