Fillers

Verdoving

Lokale verdoving
spuit
Operatieduur
15 – 60 minuten
clock
Hersteltijd
2 – 5 dagen
pleister
Rimpels ontstaan door de vermindering van collageen met als gevolg een slapper wordende huid. Als u ouder wordt, neemt ook het onderhuids vetweefsel af waardoor het effect van een slappe huid versterkt wordt. Fillers zijn de juiste oplossing om oppervlakkige of diepere rimpels in de huid op een natuurlijke manier op te vullen. Daarnaast zijn fillers zeer geschikt voor het verstevigen, kraaienpootjes te verminderen, droge huid te verminderen, vergroten van uw lippen, om wallen onder de ogen te verminderen of om wenkbrauwen te liften.
voor en na foto's Fillers

Resultaten Fillers

voor en na foto's Fillers

Ik had vroeger prachtige volle lippen, maar hoe ouder ik werd, hoe meer mijn lippen aan volume verloor. Ik heb toen een afspraak gemaakt met Dr. Staudt en hij heeft mijn lippen subtiel opgevuld. Ook heeft hij mijn neuslippen plooi en afhangende mondhoeken behandeld. De verandering is prachtig natuurlijk en ik heb mijn volle lippen van vroeger weer terug.

Het behandeltraject

Hoe verloopt het behandeltraject van een Fillers?

Wat kost een Fillers?

BEHANDELING REGIO/ HOEVEELHEID PRIJS
Hyaluronzuur 0,6ml € 350,-
Hyaluronzuur 1ml € 500,-
Hyaluronzuur 2ml € 900,-
Hyaluronzuur 3ml € 1.250,-
Radiesse 1,5ml € 550,-
Radiesse 3ml € 1.100,-

Relevante artikelen

Veelgestelde vragen

Wij maken gebruik van tijdelijke fillers die na een tijd vanzelf weer oplossen in uw lichaam. Hoe lang de fillers blijven zitten is voor iedereen verschillend maar gemiddeld zijn ze na 9 tot 12 maanden uit uw lichaam verdwenen.

Fillers en Botox zijn beide injectables die gebruikt worden om rimpels te verminderen en vaak worden ze ook na elkaar, of samen gebruikt. Voor beide producten geldt dat ze tijdelijk werken en dat ze dus na 6 tot 12 maanden weer uit uw lichaam verdwenen zijn. Bij een fillerbehandeling wordt er vaak voor een combinatie gekozen: eerst worden de spieren verzwakt met Botox en vervolgens wordt op diezelfde plek de huid verstevigd met een filler. Op deze manier kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

Of de fillerbehandeling pijnlijk is, is afhankelijk van het behandelgebied én hoe hoog uw pijngrens is. Zo is bijvoorbeeld het plaatsen van fillers in het voorhoofd gevoeliger dan fillers in de jukbeenderen. Fillers worden toegediend door een klein scherp naaldje en dat kan branderig aanvoelen.