Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Fillers

Rimpels ontstaan door de vermindering van collageen met als gevolg een slapper wordende huid. Als u ouder wordt, neemt ook het onderhuids vetweefsel af waardoor het effect van een slappe huid versterkt wordt. Fillers zijn de juiste oplossing om oppervlakkige of diepere rimpels in de huid op een natuurlijke manier op te vullen. Daarnaast zijn fillers zeer geschikt voor het verstevigen, kraaienpootjes te verminderen, droge huid te verminderen, vergroten van uw lippen, om wallen onder de ogen te verminderen of om wenkbrauwen te liften.

Plan een consult

Vertrouwen in Blooming

 • Veilige omgeving
 • Betrouwbare nazorg
 • Kwaliteit boven kwantiteit
 • Ervaren specialisten

Het behandeltraject

Hoe verloopt het behandeltraject van fillers?

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

15 – 60 minuten

Hersteltijd

2 – 5 dagen

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consultgesprek plaats met uw behandelend specialist. Op basis van uw wensen bespreekt de plastisch chirurg de behandelmogelijkheden met u. Hierbij kiest de plastisch chirurg altijd voor de minst ingrijpende middelen of methoden, maar waarbij natuurlijk wel het best mogelijke resultaat wordt behaald.

De behandeling is soms een combinatie van Botox en fillers omdat dit zorgt voor het beste resultaat. Met fillers worden namelijk direct huidverbeterende resultaten bereikt en de injectie met Botox werkt preventief tegen rimpelvorming.

Aan een consult zijn €100,- consultkosten verbonden. Deze worden in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs van de behandeling.

Voorafgaand aan de behandeling zal uw plastisch chirurg het te behandelen gebied aftekenen. Fillers injecteren gebeurt met of zonder plaatselijke verdoving. De filler zelf wordt op specifieke plekken in de huid ingebracht met een dun naaldje. Meestal duurt de behandeling niet langer dan 15 tot 30 minuten, maar dit is wel afhankelijk van de zone waarin de fillers worden ingebracht. De resultaten van de fillerbehandeling zijn direct na de behandeling zichtbaar.

Na de ingreep kunt u direct naar huis. Het wordt afgeraden om 24 tot 48 uur na de behandeling intensieve sport of andere lichamelijke activiteiten uit te voeren. Daarnaast raden wij u aan om hoge temperatuurverschillen, zoals een saunabezoek, te mijden.

Door het gebruik van natuurlijke hyalaronzuur fillers is de behandeling volkomen veilig. Het risico op complicaties is dan ook erg minimaal. De bijwerkingen die kunnen optreden, zijn:

 • Zwelling
 • Een beurs gevoel
 • Een ontsteking van het wondgebied
 • Allergische reactie
 • Een bloeduitstorting in de vorm van een tijdelijke blauwe plek
 • Asymmetrie
 • Ontevredenheid over het resultaat

Wat kosten fillers?

Bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpen wij dat de prijs van een filler behandeling een belangrijk aspect is in uw besluitvorming. Daarom bieden wij deze behandeling aan tegen een eerlijke prijs, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze zorg en resultaten.

Een filler behandeling bij Blooming Plastisch Chirurgie is beschikbaar vanaf € 350,-, inclusief alle belangrijke kosten zoals consulten, chirurgisch team, anesthesie en nazorg. De uiteindelijke prijs kan afwijken afhankelijk van de complexiteit van de behandeling en uw persoonlijke behoeften.

Resultaat fillers

“Ik had vroeger prachtige volle lippen, maar hoe ouder ik werd, hoe meer mijn lippen aan volume verloor. Ik heb toen een afspraak gemaakt met Dr. Staudt en hij heeft mijn lippen subtiel opgevuld. Ook heeft hij mijn neuslippen plooi en afhangende mondhoeken behandeld. De verandering is prachtig natuurlijk en ik heb mijn volle lippen van vroeger weer terug.”

Veelgestelde vragen

Wij maken gebruik van tijdelijke fillers die na een tijd vanzelf weer oplossen in uw lichaam. Hoe lang de fillers blijven zitten is voor iedereen verschillend maar gemiddeld zijn ze na 9 tot 12 maanden uit uw lichaam verdwenen.

Fillers en Botox zijn beide injectables die gebruikt worden om rimpels te verminderen en vaak worden ze ook na elkaar, of samen gebruikt. Voor beide producten geldt dat ze tijdelijk werken en dat ze dus na 6 tot 12 maanden weer uit uw lichaam verdwenen zijn. Bij een fillerbehandeling wordt er vaak voor een combinatie gekozen: eerst worden de spieren verzwakt met Botox en vervolgens wordt op diezelfde plek de huid verstevigd met een filler. Op deze manier kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

Of de fillerbehandeling pijnlijk is, is afhankelijk van het behandelgebied én hoe hoog uw pijngrens is. Zo is bijvoorbeeld het plaatsen van fillers in het voorhoofd gevoeliger dan fillers in de jukbeenderen. Fillers worden toegediend door een klein scherp naaldje en dat kan branderig aanvoelen.

Dit kan zeker! De filler wordt onder de wenkbrauwen in de huid geïnjecteerd. Het volume neemt toe en dat geeft een liftend effect. Hierdoor krijgt u direct een frissere uitstraling.

Dit kan absoluut en is een zeer populaire behandeling. Door een kaaklijn filler krijgt de kaaklijn meer volume en lijkt hierdoor strakker. Een verslapte kaaklijn kan ervoor zorgen dat het lijkt alsof u bolle wangen hebt.