Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Categorie Neuscorrectie

Een neuscorrectie is een chirurgische ingreep die de neus hervormt om een esthetischer uiterlijk te creëren. Het doel van een neuscorrectie is de grootte en de vorm van de neus te veranderen met behoud van het evenwicht in het gezicht. Neuscorrecties kunnen ook de functionaliteit verbeteren in gevallen waar een slechte neusademhaling een probleem is als gevolg van structurele problemen.

Op deze pagina leest u onze artikelen met betrekking tot een neuscorrectie.

Naar de behandelpagina neuscorrectie

Voordelen en nadelen neuscorrectie

Neus

Met een neuscorrectie brengt de plastisch chirurg de neus in evenwicht met de rest van uw gezicht. Om uw verwachtingen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij het daadwerkelijke resultaat, vindt u op deze pagina informatie over de voor- en nadelen…

De neus uitgelicht

De neus uitgelicht de neus uitgelicht door Blooming Plastische Chirurgie

In de maand augustus staat de neus centraal bij Kliniek Blooming. In deze maand wordt dit orgaan verder uitgelicht en leest u alles over de neuscorrectie. In dit nieuwste blog zullen wij ingaan op diverse interessante feiten over de neus.

Ask the doctor over neuscorrecties

Ask the doctor over neuscorrecties plastisch chirurgen bloemingdael door Blooming Plastische Chirurgie

In deze rubriek komt maandelijks één van onze plastisch chirurgen aan het woord. In deze rubriek geeft de arts antwoord op de 5 meest gestelde vragen over een specifieke behandeling.

Ben jij tevreden met je neus?

Gilean Nolst Trenité

Niet iedereen heeft van nature een neus die in balans is met de rest van het gezicht. Hij is te groot, te klein, te spits, te plat of er zit een bochel op en trekt daardoor meteen de aandacht. Je…

14 typen neuzen

Neus

Volgens de Israëlische professor Abraham Tamir bestaan er 14 verschillende typen neuzen. Hij heeft hiervoor winkelcentra in Israël en Europa bezocht en 1300 bezoekers op de foto gezet.

Waar u aan moet denken na een neuscorrectie

Waar u aan moet denken na een neuscorrectie voorennaneus door Blooming Plastische Chirurgie

Hechtingen, spalkjes, zwelling, blauwe plekken, allemaal zaken waar u mee te maken krijgt na het ondergaan van een neuscorrectie. Een neuscorrectie is een ingrijpende behandeling en daarom is het zaak u goed voor te bereiden op uw herstelperiode.