Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Smalle lippen

Smalle lippen is een veelvoorkomend esthetisch probleem. Smalle lippen komen vaak voor bij mensen die door veroudering of door erfelijkheid aan volume hebben ingeboet. Ook andere factoren zoals roken kunnen bijdragen tot smalle lippen. Sommige mensen worden geboren met smalle lippen als gevolg van hun individuele genetica. Smalle lippen kunnen ertoe leiden dat iemand zich onzeker voelt over zijn uiterlijk, dus kiezen veel mensen voor behandelingen.

Plan een consult

Behandeling smalle lippen

Voor de behandeling voor smalle lippen wordt gebruik gemaakt van fillers op basis van hyaluronzuur of Radiesse. Voorheen werden fillers gebruikt met siliconen. Dit zorgde ervoor dat fillers altijd in de lippen bleven en werden ingekapseld. Dit gaf lelijke effecten, zoals misvormde lippen. Zeg maar dag tegen siliconen – tegenwoordig is hyaluronzuur de beste keuze als lip filler. Deze natuurlijke lichaamseigen stof heeft zeer weinig bijwerkingen en de kracht ervan kan precies worden afgestemd op de behoeften van elk individu door middel van verschillende soorten vullers die beschikbaar zijn, afhankelijk van het gewenste resultaat. Eenvoudig gezegd – er is een perfecte oplossing voor iedereen!

Door het gebruik van een canule, of holle naald, wordt de vuller in de huid geïnjecteerd zonder risico op het raken van bloedvaten. U kunt uw lippen zelfs verder verfraaien door de verticale lijnen erboven – ook wel “rokerslijnen” of “streepjescode” genoemd – op te vullen. Bovendien kan Botox rond de mond worden gebruikt voor een extra boost.

Nazorg

Na de behandeling kunnen de lippen enkele dagen rood en gezwollen zijn. Het is belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen voor een optimaal resultaat – breng indien nodig ijspakkingen aan en vermijd de eerste 24-48 uur zware activiteiten. Vermijd blootstelling aan de zon om de resultaten van uw injectie te behouden en houd het gebied schoon.

Kosten lippen behandelen

Tijdens een eerste consult bespreekt een van onze plastisch chirurgen uw wensen en de mogelijkheden voor het mooiste resultaat. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op inclusief persoonlijk kostenoverzicht.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over de behandeling voor smalle lippen? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen.