Moedervlek verwijderen

Verdoving

Lokale verdoving
spuit
Operatieduur
30 minuten
clock
Hersteltijd
4 – 7 dagen
pleister
Alle moedervlekken worden verwijderd door BIG-geregistreerde plastisch chirurgen die ook werkzaam zijn in het RKZ Beverwijk en het Spaarne Gasthuis in Haarlem. U kunt uw moedervlek om verschillende redenen laten verwijderen. Heeft u een moedervlek die u als storend ervaart of veroorzaakt uw moedervlek klachten tijdens het scheren? Bij Kliniek Blooming kunt u terecht voor het verwijderen van uw moedervlek om cosmetische redenen. De plastisch chirurgen van Kliniek Blooming hebben veel ervaring in plastische chirurgie en met het verwijderen van moedervlekken en het litteken daarbij zo onopvallend mogelijk te maken. Bestaat er de verdenking van huidkanker? Het verwijderen van de moedervlek en het onderzoek van het weefsel valt onder verzekerde zorg. Met een verwijzing van uw huisarts kunt u in dat geval terecht bij de polikliniek in het ziekenhuis.
Het behandeltraject

Hoe verloopt het behandeltraject van een Moedervlek verwijderen?

Wat kost een Moedervlek verwijderen?

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Chirurgische tattoeage verwijdering v.a. € 650,- Lokale verdoving Nee
Littekencorrectie v.a. € 650,- Lokale verdoving Nee
1 moedervlek verwijderen € 550,- Lokale verdoving Nee
2 moedervlekken verwijderen € 700,- Lokale verdoving Nee
3 moedervlekken verwijderen € 850,- Lokale verdoving Nee
4 moedervlekken verwijderen € 1.000,- Lokale verdoving Nee
Verwijderen permanente fillers v.a. € 850,- Lokale verdoving Nee

Relevante artikelen

Feiten over moedervlekken

Moedervlekken, we hebben ze allemaal. Moedervlekken zijn vlekjes op de huid die veroorzaakt worden door een opeenhoping van goedaardige pigmentvormende cellen in de huid. Ze kunnen verschillen in kleur en

Lees verder »

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op een chirurgische behandeling, zullen wij ervoor zorgdragen dat u alle benodigde informatie ontvangt, waaronder de chirurgische bijsluiter en de pre- en post operatieve informatie. Op de dag van de behandeling ondertekent u het toestemmingsformulier waarin onder andere staat dat u uitgebreid bent voorgelicht en toestemming verleent aan de behandelend plastisch chirurg om de chirurgische behandeling te verrichten.

Wanneer de plastisch chirurg een snede in de huid maakt, wordt er altijd een litteken gecreëerd. Het litteken proberen wij zo beperkt mogelijk te houden en op de meest logische plek te maken. Onze plastisch chirurgen kijken heel kritisch naar deze factoren. Na de behandeling zal uw lichaam zelf het litteken gaan vormen. In sommige gevallen adviseren wij om te starten met de Staudt littekencrème. Het littekenproces start ongeveer vier tot zes weken na de behandeling en rijpt uit tot een jaar na de behandeling. Dat betekent dat op de eerste controle bij de plastisch chirurg na 3 maanden, wij altijd op tijd zijn met het eventueel starten van de behandeling van met de Staudt littekencrème.

Het consultgesprek vindt plaats bij een van onze plastisch chirurgen. Wij reserveren tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden. Daarom brengen wij bij het eerste consultgesprek consultkosten EUR 100,- in rekening. Dit bedrag dient u na uw consult bij de consulente contant of per pin (m.u.v. creditcards) te voldoen. Wanneer u overgaat tot een behandeling, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de offerte en factuur.