Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Borstcorrecties

Borstlift hero

Prothesewissel

Borstprothesen kunnen na circa 10 jaar zorgen voor complicaties. Een prothesewissel biedt dan uitkomst. Bij deze ingreep vervangen we uw huidige borstimplantaten voordat ze voor problemen kunnen zorgen. Ook wanneer u last heeft van kapselvorming, voeren onze chirurgen een prothesewissel uit.
BehandelinformatieProthesewissel
Borstlift hero

Tepelcorrectie

U kunt een tepelcorrectie ondergaan wanneer u ontevreden bent over uw tepels of tepelhof. Een tepelcorrectie is een verzamelnaam voor verschillende ingrepen aan uw tepel, zoals een tepelverkleining, tepelhofverkleining of het reconstrueren van ingetrokken tepels. Zijn uw tepels te groot, klein, ongelijk of ingetrokken? Wij bepalen samen met u tijdens het eerste consult welke behandelmethode past bij uw klacht.
BehandelinformatieTepelcorrectie
Gynaecomastie hero

Gynaecomastie

Gynaecomastie is een medische term voor borstvorming bij mannen. Er wordt niet veel over gesproken, maar het komt regelmatig voor. De borstvorming kan ontstaan door een vergrote klierschijf, huidoverschot, overtollig vet of een niet-lichamelijke oorzaak. Eén ding is echter zeker: de borstvorming leidt in veel gevallen tot grote onzekerheid bij mannen. Wanneer u zich onzeker voelt door gynaecomastie is een borstverkleining een goede oplossing.
BehandelinformatieGynaecomastie
Borstlift hero

Borstlift

Met een borstlift verstevigen en liften we uw borsten die door zwangerschap, gewichtsverlies of veroudering zijn gaan hangen of zijn verslapt. Het bovenste gedeelte van de borsten heeft dan vaak geen vulling meer, er ontstaat een diepe borstplooi en de tepels zitten vaak lager dan de borstplooi. Met een borstlift verplaatsen we de tepel naar boven en plaatsen we eventueel een implantaat indien u ook meer volume wenst.
BehandelinformatieBorstlift
Borstlift hero

Borstverkleining

Veel vrouwen die te grote borsten hebben voelen zich hier onprettig bij. Het vinden van bovenkleding is vaak een behoorlijke uitdaging en maakt dit een vervelende bezigheid. Daarnaast kunnen te grote borsten ook zorgen voor vervelende klachten in nek, schouders en rug. Wanneer uw borsten niet in verhouding zijn met de rest van uw lichaam, kan dit gepaard gaan met onzekere gevoelens en ongemakken. Heeft u last van bovenstaande problemen, dan is een borstverkleining wellicht de oplossing.
BehandelinformatieBorstverkleining
Borstvergroting borstvergroting 71 door Blooming Plastische Chirurgie

Borstvergroting

Bij een borstvergroting krijgen uw borsten meer volume en worden de vorm en verhouding verbeterd. Jaarlijks ondergaan veel vrouwen die vinden dat ze kleine borsten hebben een borstvergrotende operatie. De meeste vrouwen kiezen voor een borstvergroting om onderontwikkelde borsten te vergroten of om na zwangerschap of afvallen de oude proporties van de borsten weer terug te krijgen. Bij een borstvergroting krijgen uw borsten niet alleen extra volume, maar worden ze ook steviger. Het doel is om te zorgen dat uw borsten een mooi geheel met uw lichaam vormen.
BehandelinformatieBorstvergroting