Onze kliniek

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in esthetische en cosmetische plastische chirurgie. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. De plastisch chirurgen van Blooming Plastische Chirurgie hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van behandelingen als een borstvergrotingborstreconstructiebuikwandcorrectieooglidcorrectieneuscorrectie en facelift. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse injectables behandelingen.

Hoe het begon…

Op 6 juli 2008 is kliniek Bloemingdael opgericht door de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk en zijn we van start gegaan in Overveen. Zes jaar later, op 1 januari 2014, volgde de verhuizing naar het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Waar wij binnen een oppervlakte van 70 m² en 4 behandelkamers onze cliënten van dienst waren. In 2016 zijn we begonnen met het optimaliseren en professionaliseren van ons bedrijf om zo groei te realiseren. Zo zijn we in 2017 overgestapt naar een nieuwe partner voor ons EPD (elektronische patiëntendossier). Daarna hebben wij een uitbreiding gerealiseerd inclusief verbouwing en re-styling van onze kliniek en beschikken we sinds 1 augustus 2018 over de volledige vleugel op de 3e etage van het Spaarne Gasthuis. Met een oppervlakte van ruim 330 m² kunnen we het volledige scala aan diensten binnen de cosmetisch esthetische plastische chirurgie aanbieden en meer cliënten helpen! Een nieuwe naam kon dan ook niet achterblijven en zo ontstond op 1 januari 2019 ‘Blooming Plastische Chirurgie’.

Vestiging

U vindt de kliniek van Blooming Plastische chirurgie op de derde verdieping van het Spaarne Gasthuis – Noord. Bij binnenkomst verwelkomen we u in onze wachtkamer waar u rustig geniet van een kopje koffie of thee. Binnen onze kliniek kunt u terecht voor (nieuwe) consulten, controle afspraken, poliklinische verrichtingen onder lokale anesthesie en injectables behandelingen.We hebben een goede samenwerking met het Spaarne Gasthuis waardoor de lijnen met het ziekenhuis kort zijn. Onze cliënten kunnen zo altijd rekenen op een vertrouwde en veilige omgeving. Het Spaarne Gasthuis Noord aan de Vondelweg 999 beschikt over een restaurant, voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. De operaties onder algehele anesthesie voeren we uit in het Spaarne Gasthuis in Haarlem alsmede het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Hier huren wij OK-ruimtes. De operaties zijn in principe altijd inclusief overnachting in het ziekenhuis.

Optimale zorg

Optimale zorg vinden we belangrijk. Vanaf eind 2018 zijn we dan ook een samenwerking aangegaan met Derma2Care. Derma2Care is de grootste praktijk voor huidtherapie in Nederland en heeft een vestiging bij ons in de kliniek. Samen geven wij cliënten de mogelijkheid om aanvullende behandelingen te ondergaan ter voorbereiding op de Blooming behandeling en na de Blooming behandeling voor een succesvol en mooi eindresultaat. Op locatie informeren onze consulenten u graag over de verschillende behandelpakketten die we samen met Derma2care voor u hebben opgesteld.

Waar wij voor staan

Al onze plastisch chirurgen zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij de NVEPC en NVPC. Tevens werken zij vanuit de Maatschap voor de verzekerde zorg in het Rode Kruis Ziekenhuis of Spaarne Gasthuis. Ons team van vakbekwame plastisch chirurgen staat graag voor u klaar. Al jarenlang hebben zij ervaring in het uitvoeren van plastische chirurgische behandelingen en weten zo het beste welke behandeling geschikt voor u is. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Ons team

Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn een groot aantal chirurgen werkzaam. Onze plastisch chirurgen zijn in het verleden meerdere malen door Elsevier uitgeroepen tot de beste van Nederland! Een team van enthousiaste dames ondersteunen de chirurgen. Van praktijkassistentes, een kliniekmanager, marketingmanager, financieel medewerker en kwaliteitsadviseur tot een receptioniste. Gezamenlijk hebben we als doel om u de hoogste kwaliteit zorg te bieden. Kwaliteit die zich niet alleen uit in de behandeling zelf, maar ook in onze medewerkers en in onze nazorg. Onze medewerkers zijn professioneel, vriendelijk, behulpzaam en geven helder advies.

Te zien in de media

Zoals u wellicht heeft gezien is Blooming Plastische Chirurgie geregeld in de media. In twee RTL Verminkt seizoenen is Blooming de leidende kliniek waarin onze plastisch chirurgen cliënten helpen die eerder elders een plastisch chirurgische ingreep zijn ondergaan welke niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. We vinden het belangrijk voor cliënten dat zij met een zo goed mogelijk resultaat en met een tevreden gevoel de plastische chirurgische ingreep kunnen afronden. Daarnaast is Blooming Plastische Chirurgie ook regelmatig te vinden in verschillende bladen. Zo stond er onlangs een artikel over de deep-plane hals-facelift in de Telegraaf en werd Blooming ook in een artikel van de Volkskrant vermeld. Wie mooi wil zijn schrijft ook geregeld over Blooming Plastische Chirurgie.

We helpen u graag!

Heeft u cosmetische wensen op het gebied van plastische chirurgie en bent u benieuwd wat Blooming Plastische Chirurgie hierin voor u kan betekenen? U kunt ons altijd bellen of mailen voor advies. We plannen graag een vrijblijvend consult voor u in met de plastisch chirurg. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op en gaan we voor het mooist mogelijke resultaat!
Inhoudsopgave
Scroll naar top

Locatie Blooming Plastische Chirurgie

Onze openingstijden:

Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00