Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Onze kliniek

Blooming Kliniek

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. De plastisch chirurgen van Blooming Plastische Chirurgie hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van behandelingen als een borstreconstructie, ooglidcorrectiefacelift.

Onze plastisch chirurgen staan graag voor u klaar. Al jarenlang hebben zij ervaring in het uitvoeren van plastische chirurgische behandelingen en weten zo het beste welke behandeling geschikt voor u is. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Plastische chirurgie

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers ondersteunen de chirurgen. Van praktijkassistenten, een kliniekmanager, marketingmanager, financieel medewerker, kwaliteitsadviseur en receptionisten. 

Plastische Chirurg

Werkwijze

Wanneer u op zoek bent naar een deskundig plastisch chirurg, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat wij de beste kwaliteit en aandacht bieden die voldoet aan al uw behoeften. U mag rekenen op onze professionele zorg.

Plastische chirurgie

Plastische chirurgen

Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn een groot aantal chirurgen werkzaam. Onze plastisch chirurgen zijn in het verleden meerdere malen door Elsevier uitgeroepen tot de beste van Nederland!

Plastische chirurgie

Klachten en suggesties

Wij nemen uw zorgen serieus en streven er telkens naar om samen met u tot een passende oplossing te komen. Al uw klachten worden vertrouwelijk behandeld.

Carin

Veelgestelde vragen

Ons team wil u graag helpen met al uw vragen. Om dit proces te vereenvoudigen, hebben wij voor uw gemak een uitgebreide lijst samengesteld van de meest voorkomende vragen en de oplossingen.

motiva ergo2 blooming plastische chirurgie

Corona maatregelen

In onze kliniek streven we ernaar om het hoogste niveau van veiligheid te garanderen voor elke cliënt en elk personeelslid. Om ons te beschermen tegen coronavirus hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen.

Te zien in de media

Zoals u wellicht heeft gezien is Blooming Plastische Chirurgie geregeld in de media. In artikel over de deep-plane hals-facelift in de Telegraaf. Wie mooi wil zijn schrijft ook geregeld over Blooming Plastische Chirurgie.

We helpen u graag!

Heeft u cosmetische wensen op het gebied van plastische chirurgie en bent u benieuwd wat Blooming Plastische Chirurgie hierin voor u kan betekenen? U kunt ons altijd bellen of mailen voor advies. We plannen graag een vrijblijvend consult voor u in met de plastisch chirurg. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op en gaan we voor het mooist mogelijke resultaat!