Openingstijden
Maak een afspraak
Corona maatregelen
Mijn Portaal
Bel ons E-Mail Afspraak

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Onze kliniek

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. De plastisch chirurgen van Blooming Plastische Chirurgie hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van behandelingen als een borstreconstructie, ooglidcorrectiefacelift. Onze plastisch chirurgen staan graag voor u klaar. Al jarenlang hebben zij ervaring in het uitvoeren van plastische chirurgische behandelingen en weten zo het beste welke behandeling geschikt voor u is. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Ons team

Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn een groot aantal chirurgen werkzaam. Onze plastisch chirurgen zijn in het verleden meerdere malen door Elsevier uitgeroepen tot de beste van Nederland!

Een team van enthousiaste medewerkers ondersteunen de chirurgen. Van praktijkassistenten, een kliniekmanager, marketingmanager, financieel medewerker en kwaliteitsadviseur en receptionisten. Gezamenlijk hebben we als doel om u de hoogste kwaliteit zorg te bieden. Kwaliteit die zich niet alleen uit in de behandeling zelf, maar ook in onze medewerkers en in onze nazorg. Onze medewerkers zijn professioneel, vriendelijk, behulpzaam en geven helder advies.

Te zien in de media

Zoals u wellicht heeft gezien is Blooming Plastische Chirurgie geregeld in de media. In artikel over de deep-plane hals-facelift in de Telegraaf en werd Blooming ook in een artikel van de Volkskrant vermeld. Wie mooi wil zijn schrijft ook geregeld over Blooming Plastische Chirurgie.

We helpen u graag!

Heeft u cosmetische wensen op het gebied van plastische chirurgie en bent u benieuwd wat Blooming Plastische Chirurgie hierin voor u kan betekenen? U kunt ons altijd bellen of mailen voor advies. We plannen graag een vrijblijvend consult voor u in met de plastisch chirurg. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op en gaan we voor het mooist mogelijke resultaat!