Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Botox abonnement

Vanaf heden kunt u bij Blooming van ons exclusieve botox abonnementen profiteren.
Het nieuwe botox abo geeft u de volgende voordelen: Meerdere behandelingen, verschillende zones en tegen een gereduceerde prijs waarbij wij de planning uit handen nemen. Wij bieden verschillende botox abonnementen aan.

Verschillende Botox abonnementen

  • 1 zone   € 472,50,- 3 behandelingen per jaar.
  • 2 zones € 810,- 3 behandelingen per jaar.
  • 3 zones € 1.080,- 3 behandelingen per jaar.

Onderstaand de FAQ over het botox abonnement en onze antwoorden:

Wat is een botox zone?

Zones die met Botox behandeld worden, zijn bijvoorbeeld de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes. Eén Botox zone is bedoeld voor de behandeling van een deel van het gezicht. Dan wordt één van de genoemde zones aangepakt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een combinatie te maken tussen de behandelgebieden, bijvoorbeeld kraaienpootjes en het vervagen van de fronsrimpel (totaal twee zones). Met een Botox behandeling voor drie zones wordt het hele gezicht aangepakt: een combinatie tussen frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Hoe schaf ik het botox abonnement aan?

Dat kan bij ons in de kliniek. Daarnaast kunt u ons bellen of mailen en sturen wij u een factuur toe. Ook kunt u op de dag van uw behandeling pinnen of contant betalen.

Is het botox abonnement persoonlijk of overdraagbaar?

Persoonlijk.

Mag ik ook bij een van mijn behandelingen een extra zone laten behandelen? Bijvoorbeeld: Ik heb een abonnement aangeschaft voor 1 zone en wil bij de 2e behandeling 1 zone extra, dus een behandeling voor 2 zones totaal. Hoe wordt dit op financieel gebied verwerkt?

Dit is helaas niet mogelijk, het is uiteraard wel mogelijk een extra zone te behandelen tegen het normale tarief voor 1 zone.

Hoelang is het abonnement geldig?

Voor het optimale resultaat adviseren onze plastisch chirurgen om botox 3 keer per jaar te laten injecteren. De botox abonnementen zijn daarom 1 jaar geldig en bestaan uit 3 behandelingen.

Betalen mensen meteen bij de eerste behandeling al het hele abonnement af?

Ja, het abonnement dient meteen te worden afbetaald. Hierna volgen de behandelingen.

De korting van het botox abonnement geldt niet in combinatie met andere acties. Ook kunt u altijd naar ons mailen voor meer informatie of bellen met een van onze medewerkers. Bel 023 5444 974 of stuur ons een email. Ook kunt u om direct een afspraak in te plannen, ons afsprakenformulier invullen.