Voorhoofdslift

Verdoving

Algehele verdoving
spuit
Operatieduur
60 – 90 minuten
clock
Hersteltijd
1 – 2 weken
pleister
Met een voorhoofdslift of endoscopische voorhoofdslift verstrakken we de huid van uw voorhoofd en corrigeren we uitgezakte wenkbrauwen. Door het ouder worden of erfelijkheid kan het zijn dat de huid van uw voorhoofd slapper wordt en verzakt. Dit zorgt voor een vermoeide uitstraling en een zwaar gevoel op uw wenkbrauwen en oogleden. Als u constant uw wenkbrauwen op moet trekken, weet u hoe vermoeiend dit is. Om dit probleem te verhelpen, voeren wij twee soorten voorhoofdsliften uit: de endoscopische voorhoofdslift en een traditionele voorhoofdslift. Voor een optimaal resultaat combineren we een voorhoofdslift vaak met een boven- of onderooglidcorrectie.
voor en na foto's Voorhoofdslift

Resultaten Voorhoofdslift

voor en na foto's Voorhoofdslift

Ik heb geen moment getwijfeld over het laten uitvoeren van de voorhoofdslift bij Blooming. Vanaf het eerste consult tot de nazorg erg goed begeleid en het resultaat is prachtig.

Het behandeltraject

Hoe verloopt het behandeltraject van een Voorhoofdslift?

Wat kost een Voorhoofdslift?

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Endoscopische voorhoofdslift € 5.620,- Algehele narcose Ja
Open voorhoofdslift € 4.130,- Lokale verdoving Nee
Open voorhoofdslift € 5.620,- Algehele narcose Ja
Directe browlift € 1.730,- Lokale verdoving Nee
Wenkbrauwlift (Fogli) € 2.780,- Lokale verdoving Nee

Relevante artikelen

Veelgestelde vragen

De voorsprong die u door middel van een voorhoofdslift behaalt, blijft. De klok wordt teruggezet maar staat niet stil. Na een cosmetische operatie gaat het verouderingsproces gewoon door en hoe dit vordert is erg verschillend per persoon: bij sommigen is het resultaat vijf jaar zichtbaar en bij anderen vijftien jaar. Een goede gezondheid speelt hierbij een rol. Leef daarom gezond en zorg goed voor uw huid. Zo haalt u het maximale uit de ingreep.

De meeste mensen gaan na ongeveer een week weer aan het werk. Dit is wel afhankelijk van het soort werk dat u doet. U kunt na een week pas weer lichte huishoudelijke werkzaamheden verrichten. Dus doet u lichter werk, dan is deze week haalbaar. Doet u fysiek zwaarder werk, dan duurt het ongeveer een maand voordat u weer aan het werk kunt.

Hoe goed het litteken zichtbaar is, is afhankelijk van het soort voorhoofdslift dat we uitvoeren. Bij de open voorhoofdslift maken we een snede in de haargrens van oor tot oor. Voor een endoscopische voorhoofdslift maken we maar vijf kleine sneetjes in de haargrens. Heeft u voldoende haargroei, dan zijn de littekens bij u minder zichtbaar.