Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Artikelen

Anesthesie en narcose bij plastisch chirurgische behandelingen

Anesthesie en narcose bij plastisch chirurgische behandelingen pexels karolina grabowska 520702 door Blooming Plastische Chirurgie
Anesthesie en narcose spelen een cruciale rol bij plastisch chirurgische ingrepen, waarbij ze zorgen voor het comfort en de veiligheid van de patiënt tijdens de operatie. Deze procedures maken het mogelijk dat patiënten pijnloos zijn en zich niet bewust zijn van de chirurgische handelingen die worden uitgevoerd.

Ik heb een plooirok rimpel, wat nu!?

Botox hero
De plooirok rimpel op de bovenlip, ook bekend als de "rokersrimpel", is een veelvoorkomende cosmetische zorg die optreedt als gevolg van herhaalde bewegingen van de mond en natuurlijke verouderingsprocessen.

Hoe kom ik van mijn rimpels af?

Hoe kom ik van mijn rimpels af? rimpels 1 door Blooming Plastische Chirurgie
Rimpels laten u er vaak ouder uitzien en creeëren een vermoeide, doffe uitdrukking. Lees hier wat u kunt doen om uw rimpels op een mooie, natuurlijke manier aan te pakken.

Feiten en fabels over botox

Feiten en fabels over botox botox 1 door Blooming Plastische Chirurgie
Nog vaak is er onbegrip over de voordelen en risico's van botox. Wat doet botox wél en wat absoluut niet? U leest het in dit blog!

‘Wanneer mag ik weer sporten na een operatie?’

'Wanneer mag ik weer sporten na een operatie?' sporten 1 door Blooming Plastische Chirurgie

Voor uw ingreep was u wellicht regelmatig te vinden in de sportschool, ging u vaak hardlopen of was u aanwezig bij elke groepsles. Daar kwam even een pauze in met uw operatie. Vervelend, maar een noodzakelijk kwaad. Stukje bij beetje…