Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Gelaatschirurgie

Neuscorrectie

Mensen laten een neuscorrectie uitvoeren, omdat zij niet tevreden zijn over hun neus. Het kan zijn dat ze hun neus te breed of juist te smal vinden. Een andere reden kan zijn, is dat ze vinden dat hun neusgaten de smal of te groot zijn. Mensen zijn vaak ontevreden over de stand van de neustip. Verder kan het zijn dat mensen ademhalingsproblemen ondervinden. Zij hebben dat moeite met ademen of hebben chronisch last van snurken. Deze oorzaken kunnen een flinke invloed hebben op de kwaliteit van leven. Als je een geboorteafwijking hebt, een ongeluk hebt gehad of en andere beschadiging aan je neus hebt, zou dit ook een reden kunnen zijn om een neuscorrectie te ondergaan.

Hieronder ziet u voor en na foto’s van de resultaten van een neuscorrectie. Wij hebben een aantal patiënten behandeld die ontevreden waren over hun eerste neuscorrectie. Een hersteloperatie kan de fouten van een eerste operatie oplossen.

Facelift/halslift

Door zwaartekracht zakt de gezichtshuid en het onderhuids vet naar beneden. Dit is dan ook de reden dat mensen een facelift laten uitvoeren. Met een facelift corrigeren we de rimpels en plooien in uw wangen, hals en kaaklijn met een natuurlijk resultaat. Met een professionele facelift zal uw gezicht er weer jonger en stralender uitzien. Tijdens de behandeling worden uw huid en het onderliggende spier- en bindweefsel strakker getrokken en het overtollige weefsel wordt verwijderd.

Als u ouder wordt of als u veel gewicht bent verloren, kan het voorkomen dat de huid in de hals losser komt te zitten. Hierdoor ontstaat er een overschot aan huid. Een halslift biedt uitkomst voor deze zogenoemde ‘kalkoennek’. Door middel van een sneetje in de hals wordt de huid richting het oor aangespannen: het eindresultaat is een strakkere hals.

Hier onder ziet u voor en na foto’s van de resultaten van een facelift en van een halslift, maar ook de combinatie van deze twee behandelingen.

Voorhoofdslift

Mensen laten een voorhoofdslift uitvoeren om cosmetische of medische redenen. Je kunt voor een voorhoofdlift kiezen bij een laagstand van de wenkbrauwen. Dit geeft vaan een vermoeid en somber uiterlijk. Het kan ook zijn dat u hoofdpijn ondervindt en dan wordt de voorhoofdslift uitgevoerd om een medische reden. Met een voorhoofdslift of endoscopische voorhoofdslift verstrakken we de huid van uw voorhoofd en corrigeren we uitgezakte wenkbrauwen. Door het ouder worden of erfelijkheid kan het zijn dat de huid van uw voorhoofd slapper wordt en verzakt. Dit zorgt voor een vermoeide uitstraling en een zwaar gevoel op uw wenkbrauwen en oogleden. Als u constant uw wenkbrauwen op moet trekken, weet u hoe vermoeiend dit is. Om dit probleem te verhelpen, voeren wij twee soorten voorhoofdsliften uit: de endoscopische voorhoofdslift en een traditionele voorhoofdslift.

Hieronder ziet u de voor en na foto’s van de resultaten van een voorhoofdslift. Voor een optimaal resultaat combineren we een voorhoofdslift vaak met een boven– of onderooglidcorrectie. Bovenooglidcorrectie voor het verhelpen van een vermoeide blik, verminderd zicht, hoofd- en nekpijnklachten als gevolg van hangende bovenoogleden, kunt u uw oogleden laten behandelen. Met een bovenooglidcorrectie liften we de huid aan de bovenkant van de ogen om uw klachten te verhelpen en u weer een frisse, open uitstraling te geven.

Een vermoeide, verouderde of boze gezichtsuitdrukking kan als erg vervelend ervaren worden. Door verslapping van uw onderoogleden of plaatselijke vocht- of vetophoping kunnen wallen ontstaan die zelfs wanneer u uitgerust bent, niet verdwijnen. Met een onderooglidcorrectie corrigeren onze plastisch chirurgen uw wallen waardoor u weer een jongere en frissere uitstraling krijgt.

Ooglidcorrectie

Er zijn verschillende redenen om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Het kunnen zowel medische als cosmetische redenen zijn. Een medische reden kan zijn dat u lichamelijke klachten ervaart door hangende oogleden, zoals: hoofdpijn, zwaar aanvoelende oogleden en een beperkt gezichtsveld. Hangende oogleden kunnen een vermoeide of boze uitstraling geven. Veel mensen ervaren dat het gezicht er ouder uitziet met hangende oogleden. Deze genoemde redenen zijn cosmetische redenen om een ooglidcorrectie uit te laten voeren. Met een professionele ooglid behandeling zien uw ogen er weer jong en stralend uit, ook bent u van uw klachten af. Afhankelijk van uw klachten voeren we een bovenooglidcorrectie en/of een onderooglidcorrectie uit.

Hieronder ziet u een aantal voor- en na foto’s van een ooglidcorrectie. De behandelingen verschillen van elkaar. Je ziet resultaten van een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie, een combinatie van een boven- en onderooglidcorrectie en een bovenooglidcorrectie in combinatie met een wenkbrauwlift. Bij een bovenooglidcorrectie wordt de huid aan de bovenkant van de ogen gelift om uw klachten te verhelpen en u weer een frisse en open uitstraling te geven. Met een onderooglidcorrectie worden de wallen onder uw ogen verminderd. Hierdoor krijgt u een meer uitgeruste en jongere uitstraling.