Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Vollere lippen met injectables

Het hebben van volle lippen is erg populair. Volle lippen zorgen voor een jeugdige en een meer sexy uitstraling: iets wat veel vrouwen willen. Niet iedereen is gezegend met natuurlijke volle lippen en daarom kunt u de lippen subtiel laten opvullen met behulp van injectables. Menig celebrity heeft zich al gewaagd aan deze behandeling.

Het eerste gesprek

Voordat de arts overgaat op het daadwerkelijk het opvullen van de lippen, vindt er eerst een consult plaats. Tijdens dit consult worden uw wensen besproken en gekeken in hoeverre deze vervult kunnen worden. De arts geeft u altijd eerlijk advies, om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te behalen. Als beide partijen het eens zijn met het behandelplan kan deze uitgevoerd worden.

De behandeling
De ingreep is nagenoeg pijnloos, er zit verdoving in het product. Eventueel is het mogelijk extra te verdoven doormiddel van een ‘tandarts’ verdoving.  Als deze is ingewerkt worden de lippen vergroot door middel van het inspuiten van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en daardoor is de kans op een allergische reactie of complicaties zeer klein.  Als de hyaluronzuur in de lippen wordt gespoten, krijgen deze meer volume en worden de lipcontouren strakker. De het opvullen van de lippen duurt ongeveer vijftien minuten.

Het eindresultaat en nazorg

Na de behandeling kunt u direct de draad weer oppakken. Houdt wel in uw achterhoofd de lippen iets gezwollen kunnen zijn en dat er roodheid kan optreden. Dit is vaak na één dag volledig weggetrokken. In sommige gevallen ontstaan er kleine bloeduitstortingen die na een paar dagen weer verdwijnen.

Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, zal deze door het lichaam afgebroken worden. Het effect van de injectable is 6 tot 12 maanden zichtbaar. Als u merkt dat het effect minder wordt, dan moet u de behandeling laten herhalen.

Lippen opvullen bij Blooming

Bent u nieuwsgierig geworden naar het opvullen van de lippen met fillers en zou u hier meer informatie over willen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of direct een afspraak te maken voor een consult.