Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Ben jij tevreden met je neus?

Niet iedereen heeft van nature een neus die in balans is met de rest van het gezicht. Hij is te groot, te klein, te spits, te plat of er zit een bochel op en trekt daardoor meteen de aandacht. Je reukorgaan speelt dan ook een grote rol als het erom gaat het tevreden je bent over je uiterlijk.

In ForYou magazine vertelt plastisch chirurg Gilean Nolst Trenité uitgebreid over een neuscorrectie. “Ik maak graag mooie, natuurlijke neuzen en ga niet voor een standaardconcept.” Klik op de afbeelding om het hele artikel te lezen.

Ben jij tevreden met je neus? FYM Amsterdam Zaanstreek Haarlem Alkmaar 2021 02 Blooming Plastische Chirurgie door Blooming Plastische Chirurgie

Overweeg je een neuscorrectie? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij plastich chirurg Gilean Nolst Trenité.

Tijdens het eerste consult bespreek je samen met de plastisch chirurg alles omtrent de behandeling. De chirurg bepaalt welke methode voor jouw neus geschikt is, vertelt over de mogelijke risico’s en informeert over de juiste nazorg. Daarnaast worden jouw wensen, verwachtingen en het beoogde resultaat besproken. Zo kan de plastisch chirurg precies aangeven of er aan dit verwachtingspatroon kan worden voldaan. Tijdens het intakegesprek maken we foto’s van je gezicht voor een profielanalyse. De verhoudingen in het gezicht zijn namelijk belangrijk voor het bepalen van de juiste behandelmethode en zijn bepalend voor het eindresultaat.

Een afspraak maak je gemakkelijk via het contactformulier.