Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Kalam Ahmed in Linda over invloed celebs

Linda spreekt met plastisch chirurg Kalam Ahmed over de invloed van influencers en de verandering in de wereld van BBL’s en liposucties.

Je hoeft Instagram maar te openen of je wordt al geconfronteerd met een lichaam á la Kim Kardashian of de lippen van een Kylie Jenner look-a-like. Dokter Kalam Ahmed is plastisch chirurg bij Blooming Plastische Chirurgie en ziet duidelijk de invloed van de celebs in zijn praktijk. “We zijn in Nederland iets langzamer met het volgen van dit soort trends. Ik zie wel duidelijk dat er mensen zijn die beïnvloedt worden door social media en een ingreep willen doen. Dat is zo met een Brazilian Butt Lift, maar ook met andere ingrepen. Kylie Jenner heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat veel mensen hun lippen zijn gaan doen en Bella Hadid zorgt weer voor de cat eye trend.”

Mensen met een grote following hebben volgens plastisch chirurg Kalam Ahmed zeker invloed op de veranderingen in de cosmetische wereld. “Als de Kardashians vandaag iets anders doen, gaat niet iedereen daar meteen in mee. Maar op de lange termijn zie je wel dat ze veel invloed hebben en trends aansturen. Op zich is dat niet heel gek.”

Lees het volledige artikel hier: https://www.linda.nl/meiden/plastisch-chirurg-celebs-kalam-ahmed/.

Artikel geschreven door Rokaya Hamed voor Linda.Meiden. Beeld Linda.Meiden.