Ga direct naar:

Injectables

Een injectables behandeling is een veilige en effectieve methode om een jongere en frisse uitstraling te krijgen. Met injectables verstrakken we uw gezicht door middel van Botox of fillers. Bij Kliniek Blooming maken wij gebruik van twee soorten injectables: fillers en Botox. Uw behandelend plastisch chirurg bepaalt tijdens het intakegesprek welke behandeling voor u het meest geschikt is.

 • Een pijnvrije behandeling tegen rimpels
 • Injectables hebben direct resultaat
 • Na de injectable behandeling geen herstelperiode
 • Geen narcose nodig om de behandeling uit te voeren
 • Onze specialisten zijn aangesloten bij de NVPC en NVEPC

For English see Temporary fillers

Kosten van een injectable behandeling

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u naar aanleiding van uw wensen en de technische mogelijkheden een persoonlijk behandelplan. Hierin staat beschreven welke behandeling voor u het gewenste resultaat zal bieden. Tevens krijgt u een overzicht van de kosten. De kosten van deze behandeling zijn geheel afhankelijk van de benodigde technieken en de gebieden die we behandelen. Onderstaande prijzen geven u een indicatie.

Tip: Vanaf heden bieden wij het Botox abonnement aan. Voor het optimale resultaat adviseren onze plastisch chirurgen om botox 3 keer per jaar te laten injecteren. Met deze kennis bieden wij u de 3 opties aan, waarbij ieder botox abonnement uit 3 behandelingen per jaar bestaat. Graag geven wij u korting, deze korting is in de onderstaande prijzen bij ‘NIEUW Bocouture (Botox) abonnement’ verwerkt.

BEHANDELING REGIO/ HOEVEELHEID PRIJS
Bocouture (botox) 1 zone € 175,-
Bocouture (botox) 2 zones € 255,-
Bocouture (botox) 3 zones € 325,-
NIEUW Bocouture (Botox) abonnement 1 zone, 3 behandelingen € 420,- (t.w.v. € 525,-)
NIEUW Bocouture (Botox) abonnement 2 zones, 3 behandelingen € 600,- (t.w.v. € 765,-)
NIEUW Bocouture (Botox) abonnement 3 zones, 3 behandelingen € 750,- (t.w.v. € 975,-)
Bocouture (botox) hyperhydrose oksels € 600,-
Bocouture (botox) knarsetanden € 300,-
Bocouture (botox) gummy smile € 125,-

De soorten injectables: Botox of fillers

Injectable: Botox

Dagelijks gebruikt u (onbewust) veelvuldig uw gelaatsspieren. Hierdoor kunnen er fronsrimpels, kraaienpootjes en lijnen ontstaan. Met behulp van een Botox behandeling worden deze rimpels minder zichtbaar. Een injectable behandeling met Botox ontspant de spieren. Hierdoor verdwijnen rimpels en krijgt u een jongere en zachtere uitstraling. Botox is na 3 tot 6 maanden uitgewerkt, waarna de behandeling herhaald kan worden.

Botox behandeling vanaf € 200,-


Voordelen van een Botox behandeling

 • Behandelingsduur van 10 minuten
 • Binnen 2 tot 3 dagen zichtbaar
 • Effectduur van 3 tot 6 maanden

Injectable: fillers

Door afname van de botstructuur, verslapping van de huid en verminderd vetweefsel in het gezicht ontstaan er rimpels en wordt het gezicht smaller. Een injectable behandeling met fillers zorgt ervoor dat de jeugdige vorm en uitstraling van het gezicht herstellen. Fillers gebruiken we ook om de lippen voller te maken. Een filler behandeling werkt 6 tot 12 maanden. U kunt deze behandeling daarna herhalen.

Filler behandeling vanaf € 400,-


Voordelen van een filler behandeling

 • Pijnloze behandeling tegen rimpels
 • Direct zichtbaar resultaat
 • Effectduur van 6 tot 12 maanden

Injectable: lipofilling

Veroudering, een operatie, een ongeval of een bestraling kan plaatselijk volumeverlies veroorzaken. Met behulp van lipofilling kunnen de plastisch chirurgen van Kliniek Blooming het verloren volume herstellen of de vorm van uw lichaam of gezicht verbeteren. Bij deze injectables behandeling wordt er gebruikgemaakt van lichaamseigen vet. Hierdoor is de behandelmethode niet alleen uiterst veilig, maar kunt u ook langdurig van het resultaat genieten.

Lipofilling behandeling vanaf € 1.800,-


Voordelen van lipofilling

 • Behandeling met lichaamseigen vet
 • Een gegarandeerd natuurlijk effect
 • Direct zichtbaar resultaat

Injectable: Botox voor medische doeleinden

Botox kan de oplossing zijn voor medische klachten zoals tandenknarsen, migraine en spanningshoofdpijn en overmatig transpireren. De plastisch chirurgen van Kliniek Blooming zijn gespecialiseerd in de toepassing van Botox bij gezondheidsklachten. Onze kliniek werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige en effectieve behandelmethodes.

Botox voor medische doeleinden vanaf € 125,-


Voordelen Botox voor medische doeleinden

 • Nagenoeg pijnloze behandeling
 • Vermindert tandenknarsen, migraine en overmatig zweten
 • Snel afname van klachten: al 2 weken na de behandeling

Injectable behandeling

Injectables zorgen ervoor dat ongewenste rimpels en plooien verdwijnen en uw gezichtscontouren verbeteren. Sommige rimpels zoals lachrimpels kunnen uw gezicht karakter geven. Tegelijkertijd is het mogelijk dat rimpels u een vermoeide en verouderde uitstraling geven. Dit herstellen we met een injectables behandeling. Iedere huid heeft unieke eigenschappen en vergt daarom een eigen aanpak, afgestemd op de huidconditie en het gewenste resultaat. Welke behandeling voor u het beste resultaat oplevert, bespreekt de plastisch chirurgen uitgebreid met u bij het eerste consult. Tijdens dit consult stellen we een persoonlijk behandelplan op dat het hoogst mogelijke resultaat oplevert. De plastisch chirurgen van Kliniek Blooming zijn hoogopgeleid en hebben jarenlange ervaring op het gebied van diverse injectable behandelingen. De injectable producten die we bij de behandeling gebruiken, zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften.

Samen met u maken wij een behandelplan op maat. Hierin combineren we uw wensen met de technische mogelijkheden. Wij doen er alles aan om u van behandeling tot eindcontrole op uw gemak te laten voelen. – Drs. Staudt.

Wanneer is een injectable behandeling geschikt voor u?

Door een injectable behandeling met Botox en fillers verminderen rimpels in uw hals, gezicht of op uw handen en ziet uw huid er weer glad en strak uit. Wanneer u een vermoeide uitstraling heeft door donkere kringen onder uw ogen of last heeft van een fronsrimpel, is dit met een injectable behandeling binnen 15 minuten verleden tijd. Kies voor een injectable behandeling als u last heeft van:

Het ooggebied

 • Volumeverlies rondom uw ogen
 • Donkere kringen onder uw ogen
 • Wallen of kraaienpootjes
 • Laaghangende wenkbrauwen

Rimpels

 • Rimpels in uw hals of decolleté
 • Rimpels rondom uw kaak en kin
 • Frons- en voorhoofdsrimpels
 • Rimpels rondom uw mond, lippen en neus

Littekens

De eerste tijd zijn de littekens rood en gezwollen, maar dit wordt meestal na zes weken al minder. Houd er wel rekening mee dat een litteken ongeveer een jaar tot anderhalf jaar de tijd nodig heeft om tot een eindstadium te komen. Houd littekens uit de zon en verzorg ze met een littekencrème. Bij ons in de kliniek gebruiken wij Staudt littekencrème.

Roken

Stop minstens zes weken voor tot zes weken na de behandeling met roken. Roken vernauwt de bloedvaten, waardoor er problemen bij de wondgenezing kunnen ontstaan. De kans op nabloedingen wordt verkleind zodra u stopt met roken.​

Resultaten behandeling met injectables

Wij geven u graag een duidelijk beeld van het natuurlijke effect van een behandeling met injectables door het laten zien van een voor en na foto.

Ervaringen

Veelgestelde vragen over een injectable behandeling

Is een injectable behandeling pijnlijk?

De meeste patiënten vinden de behandeling vrijwel pijnloos. De injecties worden in sommige gevallen echter als ongemakkelijk ervaren. Voor een behandeling met Botox geldt ook dat deze nagenoeg pijnloos is. De prikken zijn vergelijkbaar met een speldenprik. Bij een behandeling met fillers en lipofilling gebruiken we verdoving.

Krijg ik littekens na de behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens door een behandeling met filler- of botoxinjecties.

Wat zijn de bijwerkingen?

De bijwerkingen zijn bij een injectables behandeling over het algemeen beperkt. Na de behandeling kunnen de behandelde gebieden wat gevoelig zijn. Ook is het mogelijk dat er wat zwellingen, roodheid en blauwe plekjes ontstaan, deze zijn van zeer tijdelijke aard.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een fillerbehandeling of een andere plastische chirurgie behandeling? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via 023 54 44 974 of via info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.

Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 54 44 974

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Openingstijden

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité