Vandaag zijn wij geopend van 09:00 - 17:00

|

Injectables

Verdoving

spuit
Operatieduur
clock
Hersteltijd
pleister
Samen met u maken wij een behandelplan op maat. Hierin combineren we uw wensen met de technische mogelijkheden. Wij doen er alles aan om u van behandeling tot eindcontrole op uw gemak te laten voelen.
voor en na foto's Injectables

Resultaten Injectables

voor en na foto's Injectables

Ik ga al enkele jaren iedere zes maanden naar Kliniek Blooming voor het behandelen van mijn fronsrimpel, de lijnen rond mijn lippen en kraaienpootjes. De communicatie en behandeling heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Belangrijker nog: het resultaat is prachtig. Ik zie er een stuk jonger en frisser uit, zonder dat het onnatuurlijk oogt. Ik raad iedereen Kliniek Blooming ten zeerste aan.

Het behandeltraject

Hoe verloopt het behandeltraject van een Injectables?

Wat kost een Injectables?

BEHANDELING REGIO/ HOEVEELHEID PRIJS
Bocouture (botox) 1 zone € 175,-
Bocouture (botox) 2 zones € 300,-
Bocouture (botox) 3 zones € 400,-
Bocouture (Botox) abonnement 1 zone, 3 behandelingen € 472,50
Bocouture (Botox) abonnement 2 zones, 3 behandelingen € 810,-
Bocouture (Botox) abonnement 3 zones, 3 behandelingen € 1.080,-
Bocouture (botox) hyperhydrose oksels € 550,-
Bocouture (botox) knarsetanden € 400,-
Bocouture (botox) gummy smile € 175,-

Veelgestelde vragen

Wij maken gebruik van tijdelijke fillers die na een tijd vanzelf weer oplossen in uw lichaam. Hoe lang de fillers blijven zitten is voor iedereen verschillend maar gemiddeld zijn ze na 9 tot 12 maanden uit uw lichaam verdwenen.

Fillers en Botox zijn beide injectables die gebruikt worden om rimpels te verminderen en vaak worden ze ook na elkaar, of samen gebruikt. Voor beide producten geldt dat ze tijdelijk werken en dat ze dus na 6 tot 12 maanden weer uit uw lichaam verdwenen zijn. Bij een fillerbehandeling wordt er vaak voor een combinatie gekozen: eerst worden de spieren verzwakt met Botox en vervolgens wordt op diezelfde plek de huid verstevigd met een filler. Op deze manier kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

Of de fillerbehandeling pijnlijk is, is afhankelijk van het behandelgebied én hoe hoog uw pijngrens is. Zo is bijvoorbeeld het plaatsen van fillers in het voorhoofd gevoeliger dan fillers in de jukbeenderen. Fillers worden toegediend door een klein scherp naaldje en dat kan branderig aanvoelen.

Scroll naar top

Locatie Blooming Plastische Chirurgie

Onze openingstijden:

Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00