14 typen neuzen

Gepubliceerd: 30 juli 2015
Laatst gewijzigd: 25 april 2022
Gepubliceerd: 30 juli 2015
Laatst gewijzigd: 25 april 2022

Volgens de Israëlische professor Abraham Tamir bestaan er 14 verschillende typen neuzen. Hij heeft hiervoor winkelcentra in Israël en Europa bezocht en 1300 bezoekers op de foto gezet.

De foto’s heeft hij vervolgens middels de gulden snede techniek vergeleken met bekende schilderijen en andere kunstwerken. Uit deze vergelijkingen bleek dat er 14 verschillende typen neuzen zijn, varierend van ‘vlezig’ tot ‘hemels’. 

De meest voorkomende neus onder mannen is de vlezige neus. Uit het onderzoek bleek dat ongeveer een kwart van alle mannen een dergelijke neus bezit. Prince Philip bijvoorbeeld. Volgens professor Tamir zijn de bezitters van zo’n vlezige neus gul, emotioneel, gevoelig en behulpzaam. Ondanks al de goede eigenschappen die aan dit type neus worden ontleent blijkt dit wel één van de minst aantrekkelijk soorten neus te zijn. 

Het type ‘Romeinse’ neus behoort tot 9% van de bevolking toe. Deze 9% zijn ambitieus, dapper en helder van geest. Nog een andere 9% heeft een zelfde ‘arends’ neusje als Harry Potter welke staat voor een goede ondernemingsdrift. 

Wipneusjes komen het meest voor bij vrouwen. Bij zo’n 13% van de bevolking zelfs. Typerend van de wipneus is de neustip die richting de hemel gericht is, vandaar het type ‘hemelse’ neus. Professor Tamir beweert daarnaast dat dit type mens weinig spiritueel is en kinderlijk. 

 

 

bron: Daily Mail UK

 

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »