Botox abonnement

Gepubliceerd: 29 maart 2019
Laatst gewijzigd: 28 september 2021
Gepubliceerd: 29 maart 2019
Laatst gewijzigd: 28 september 2021

Vanaf heden kunt u bij Blooming van ons exclusieve botox abonnementen profiteren.
Het nieuwe botox abo geeft u de volgende voordelen: Meerdere behandelingen, verschillende zones en tegen een gereduceerde prijs waarbij wij de planning uit handen nemen. Wij bieden verschillende botox abonnementen aan.

Verschillende Botox abonnementen

  • 1 zone   € 420,- 3 behandelingen per jaar t.w.v. € 525
  • 2 zones € 600,- 3 behandelingen per jaar t.w.v. € 765
  • 3 zones € 750,- 3 behandelingen per jaar t.w.v. € 975

Onderstaand de FAQ over het botox abonnement en onze antwoorden:

Wat is een botox zone?

Zones die met Botox behandeld worden, zijn bijvoorbeeld de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes. Eén Botox zone is bedoeld voor de behandeling van een deel van het gezicht. Dan wordt één van de genoemde zones aangepakt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een combinatie te maken tussen de behandelgebieden, bijvoorbeeld kraaienpootjes en het vervagen van de fronsrimpel (totaal twee zones). Met een Botox behandeling voor drie zones wordt het hele gezicht aangepakt: een combinatie tussen frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Hoe schaf ik het botox abonnement aan?

Dat kan bij ons in de kliniek. Daarnaast kunt u ons bellen of mailen en sturen wij u een factuur toe. Ook kunt u op de dag van uw behandeling pinnen of contant betalen.

Is het botox abonnement persoonlijk of overdraagbaar?

Persoonlijk.

Mag ik ook bij een van mijn behandelingen een extra zone laten behandelen? Bijvoorbeeld: Ik heb een abonnement aangeschaft voor 1 zone en wil bij de 2e behandeling 1 zone extra, dus een behandeling voor 2 zones totaal. Hoe wordt dit op financieel gebied verwerkt?

Een zone extra is mogelijk bij de abonnementen voor 1 of 2 zones. U betaald dan slechts € 60 per extra zone per behandeling.
Andersom werkt dit overigens niet. Indien u een zone of behandeling minder wenst, is dit helaas niet mogelijk. Wij betalen geen geld terug.

Hoelang is het abonnement geldig?

Voor het optimale resultaat adviseren onze plastisch chirurgen om botox 3 keer per jaar te laten injecteren. De botox abonnementen zijn daarom 1 jaar geldig en bestaan uit 3 behandelingen.

Betalen mensen meteen bij de eerste behandeling al het hele abonnement af?

Ja, het abonnement dient meteen te worden afbetaald. Hierna volgen de behandelingen.

De korting van het botox abonnement geldt niet in combinatie met andere acties.
Klik hier voor meer informatie over onze botox behandelingen. Ook kunt u altijd naar ons mailen voor meer informatie of bellen met een van onze medewerkers. Bel 023 5444 974 of stuur ons een email. Ook kunt u om direct een afspraak in te plannen, ons afsprakenformulier invullen.

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »