Botox abonnement

Gepubliceerd: 29 maart 2019
Laatst gewijzigd: 1 augustus 2022
Gepubliceerd: 29 maart 2019
Laatst gewijzigd: 1 augustus 2022

Vanaf heden kunt u bij Blooming van ons exclusieve botox abonnementen profiteren.
Het nieuwe botox abo geeft u de volgende voordelen: Meerdere behandelingen, verschillende zones en tegen een gereduceerde prijs waarbij wij de planning uit handen nemen. Wij bieden verschillende botox abonnementen aan.

Verschillende Botox abonnementen

  • 1 zone   € 420,- 3 behandelingen per jaar t.w.v. € 525
  • 2 zones € 600,- 3 behandelingen per jaar t.w.v. € 765
  • 3 zones € 750,- 3 behandelingen per jaar t.w.v. € 975

Onderstaand de FAQ over het botox abonnement en onze antwoorden:

Wat is een botox zone?

Zones die met Botox behandeld worden, zijn bijvoorbeeld de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes. Eén Botox zone is bedoeld voor de behandeling van een deel van het gezicht. Dan wordt één van de genoemde zones aangepakt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een combinatie te maken tussen de behandelgebieden, bijvoorbeeld kraaienpootjes en het vervagen van de fronsrimpel (totaal twee zones). Met een Botox behandeling voor drie zones wordt het hele gezicht aangepakt: een combinatie tussen frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Hoe schaf ik het botox abonnement aan?

Dat kan bij ons in de kliniek. Daarnaast kunt u ons bellen of mailen en sturen wij u een factuur toe. Ook kunt u op de dag van uw behandeling pinnen of contant betalen.

Is het botox abonnement persoonlijk of overdraagbaar?

Persoonlijk.

Mag ik ook bij een van mijn behandelingen een extra zone laten behandelen? Bijvoorbeeld: Ik heb een abonnement aangeschaft voor 1 zone en wil bij de 2e behandeling 1 zone extra, dus een behandeling voor 2 zones totaal. Hoe wordt dit op financieel gebied verwerkt?

Een zone extra is mogelijk bij de abonnementen voor 1 of 2 zones. U betaald dan slechts € 60 per extra zone per behandeling.
Andersom werkt dit overigens niet. Indien u een zone of behandeling minder wenst, is dit helaas niet mogelijk. Wij betalen geen geld terug.

Hoelang is het abonnement geldig?

Voor het optimale resultaat adviseren onze plastisch chirurgen om botox 3 keer per jaar te laten injecteren. De botox abonnementen zijn daarom 1 jaar geldig en bestaan uit 3 behandelingen.

Betalen mensen meteen bij de eerste behandeling al het hele abonnement af?

Ja, het abonnement dient meteen te worden afbetaald. Hierna volgen de behandelingen.

De korting van het botox abonnement geldt niet in combinatie met andere acties.
Klik hier voor meer informatie over onze botox behandelingen. Ook kunt u altijd naar ons mailen voor meer informatie of bellen met een van onze medewerkers. Bel 023 5444 974 of stuur ons een email. Ook kunt u om direct een afspraak in te plannen, ons afsprakenformulier invullen.

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »