Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie Cruquius

Verdoving

Algehele narcose

Operatieduur

60 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Cruquius voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Cruquius kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een neuscorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Hooggekwalificeerde Chirurgen: Blooming Plastische Chirurgie is trots op het hebben van een team van hooggekwalificeerde en ervaren plastische chirurgen die gespecialiseerd zijn in neuscorrecties. Deze chirurgen hebben jarenlange ervaring en uitgebreide training ondergaan, waardoor we een grondige kennis hebben van de anatomie van de neus en de technieken om deze te verbeteren. We staan bekend om hun aandacht voor detail en het leveren van resultaten die er natuurlijk uitzien.
  • Klantenservice: Bij Blooming Plastische Chirurgie staat de patiënt centraal. We bieden een persoonlijke en zorgzame benadering voor elke patiënt. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg, het personeel is toegewijd aan het verstrekken van informatie, het beantwoorden van vragen en het ondersteunen van patiënten gedurende hun hele reis.
  • Geavanceerde technologie: Blooming Plastische Chirurgie maakt gebruik van de nieuwste technologie en technieken bij het uitvoeren van neuscorrecties. Dit omvat geavanceerde beeldvormingstechnologie voor nauwkeurige planning en minimaal invasieve technieken die het herstelproces versnellen en het ongemak minimaliseren. Deze inzet voor technologische vooruitgang helpt de kliniek om optimale resultaten te bereiken.
  • Locatie: Gelegen in Bloemendaal, is de kliniek gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Cruquius. Deze gunstige locatie, gecombineerd met de rustige en comfortabele omgeving van de kliniek, maakt het een ideale plek om een neuscorrectie te ondergaan.
  • Veiligheid en hygiëne: Veiligheid is een topprioriteit bij Blooming Plastische Chirurgie. De kliniek volgt strenge veiligheidsprotocollen en hygiënenormen om ervoor te zorgen dat elke procedure zo veilig mogelijk is. Bovendien wordt de kliniek regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd om een veilige en schone omgeving voor patiënten te garanderen.
  • Transparantie: Blooming Plastische Chirurgie is transparant over elk aspect van de neuscorrectieprocedure. We leggen de kosten, risico’s, hersteltijden en verwachte resultaten duidelijk uit tijdens het consult. Deze open communicatie helpt patiënten om een geïnformeerde beslissing te nemen.
  • Nazorg: Na de operatie blijft Blooming Plastische Chirurgie betrokken bij de zorg van de patiënt. We bieden uitgebreide nazorg en follow-up consultaties om ervoor te zorgen dat patiënten tevreden zijn met de resultaten en om eventuele problemen snel te identificeren en te behandelen.
  • Privacy: Blooming Plastische Chirurgie waardeert en respecteert de privacy van de patiënten. Alle consultaties en behandelingen worden in strikte vertrouwelijkheid uitgevoerd, en de kliniek heeft maatregelen genomen om de privacy van patiënten te beschermen tijdens hun bezoek.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Cruquius die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun neuscorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere neus corrigerende behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een neuscorrectie is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de grootte, vorm en verhoudingen van de neus te veranderen. Deze procedure kan helpen bij het weghalen van bobbel op de neus, het verkleinen of vergroten van de neus, het corrigeren van een brede neus, het aanpassen van grote neusgaten en het rechtzetten van een scheve neus.

Meer informatie over een neuscorrectie behandeling
Meer informatie over een neuscorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 38 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 44 minuten.