Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie voor & na

Een neuscorrectie is een cosmetische ingreep die kan helpen om uw neus in balans te brengen met de rest van uw gezicht. Veel mensen kiezen voor deze procedure om een ​​neus te krijgen die beter past bij hun gezichtsverhoudingen en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Als u overweegt een neuscorrectie te ondergaan, kunt u zich afvragen hoe u er na de ingreep uit zult zien. Daarom biedt Blooming Plastische Chirurgie voor en na foto’s aan van cliënten die deze behandeling hebben ondergaan. U kunt deze foto’s uitvergroten om een ​​beter beeld te krijgen van de resultaten.

De voor en na foto’s van neuscorrecties laten de verbeteringen zien die de behandeling kan bieden. U zult zien hoe een neus die te groot, te breed of te lang was, nu beter past bij de rest van het gezicht en het uiterlijk van de cliënt verbetert. Bovendien, als u de uitvergrote foto’s bekijkt, ziet u misschien hoe kleine aanpassingen aan de neusvorm, zoals het verkleinen van de neuspunt of het opheffen van de brug, een groot verschil kunnen maken.

Meer informatie over een neuscorrectie: