Openingstijden
Maak een afspraak
Corona maatregelen
Mijn Portaal
Bel ons E-Mail Afspraak

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie kosten

Wanneer u overweegt een neuscorrectie te ondergaan, is het belangrijk om de kosten van de procedure in overweging te nemen. Blooming Plastische Chirurgie biedt deze behandeling aan tegen een redelijke prijs, met een focus op het leveren van hoogwaardige resultaten en een uitstekende patiëntenzorg.

BehandelingPrijsVerdovingOvernachting
Neuscorrectie€ 5.980,-Algehele narcoseNee
Neuscorrectie uitgebreidvanaf € 6.700,-Algehele narcoseNee
Revisie neuscorrectie€ 7.700,-Algehele narcoseNee
Neuscorrectie m.b.v. oor/ribkraakbeen€ 8.700,-Algehele narcoseNee

De kosten van een neuscorrectie kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de ingreep, de ervaring van de chirurg en de locatie van de kliniek. Bij Blooming Plastische Chirurgie kunt u echter rekenen op transparante en eerlijke prijzen. Tijdens het consultgesprek wordt u geïnformeerd over de kosten van de behandeling, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Een consultgesprek bij Blooming Plastische Chirurgie kost €100. Dit bedrag wordt echter in mindering gebracht op de totale kosten van de behandeling als u besluit de neuscorrectie te ondergaan. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te betalen als u besluit de ingreep bij ons te laten uitvoeren.

Meer informatie over een neuscorrectie: