Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie Bloemendaal

Verdoving

Algehele narcose

Operatieduur

60 – 180 minuten

Hersteltijd

7 -14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bloemendaal voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bloemendaal kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een neuscorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Gespecialiseerde artsen: Blooming Plastische Chirurgie beschikt over een team van uiterst bekwame en ervaren specialisten, die uitblinken in het uitvoeren van neuscorrecties, waardoor patiënten volledig vertrouwen kunnen hebben in hun vaardigheden en de kwaliteit van de zorg die ze zullen ontvangen.
  • Individuele aandacht: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt bijzondere nadruk gelegd op een persoonlijke benadering, waarbij elke patiënt als uniek individu wordt gezien en de wensen en verwachtingen van de patiënt uitgebreid worden besproken om zo een behandeling op maat te kunnen bieden die het best aansluit bij hun specifieke behoeften.
  • Veiligheid en hygiëne: Blooming Plastische Chirurgie hanteert strikte hygiëneprotocollen en hoge veiligheidsnormen, wat zorgt voor een uiterst veilige en schone omgeving tijdens de procedure, waardoor patiënten zich comfortabel en gerust kunnen voelen.
  • Nazorg: De kliniek staat bekend om haar grondige follow-up afspraken en consistente ondersteuning na de operatie, om te verzekeren dat elke patiënt volledig tevreden is met de resultaten en eventuele complicaties snel en effectief kunnen worden behandeld.
  • Toegankelijke Locatie: De kliniek is gelegen in een welvarende gemeente nabij Haarlem en Amsterdam en is goed bereikbaar voor inwoners van Bloemendaal. Daarnaast biedt Blooming Plastische Chirurgie een discrete omgeving waar patiënten zich op hun gemak kunnen voelen tijdens hun behandeling.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bloemendaal die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun neuscorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere neus corrigerende behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een neuscorrectie is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de grootte, vorm en verhoudingen van de neus te veranderen. Deze procedure kan helpen bij het weghalen van bobbel op de neus, het verkleinen of vergroten van de neus, het corrigeren van een brede neus, het aanpassen van grote neusgaten en het rechtzetten van een scheve neus.

Meer informatie over een neuscorrectie behandeling
Meer informatie over een neuscorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit Bloemendaal centrum bedraagt 10 minuten.

De reistijd per OV vanuit Bloemendaal centrum bedraagt 52 minuten.

De reistijd per fiets vanaf Haarlem Station bedraagt 18 minuten.