Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Liposuctie voor & na

Vóór de behandeling tekent de chirurg de behandelgebieden en incisieplaatsen af. Afhankelijk van de omvang van het gebied en uw gezondheid, wordt u lokaal of volledig verdoofd. Na verdoving worden via kleine, onopvallende incisies een speciale vloeistof ingespoten die vetverwijdering vergemakkelijkt en bloedverlies minimaliseert. De chirurg zuigt vervolgens het vet weg met een zuignaald verbonden aan een krachtige pomp, terwijl hij continu controleert op de hoeveelheid verwijderd vet.

Indien gecombineerd met Renuvion, worden dezelfde incisies gebruikt. Eens het doel bereikt is, worden de incisies gehecht en soms drains ingebracht om wondvocht af te voeren, die meestal na twee dagen verwijderd worden. Een overnachting is niet nodig na liposuctie.

Als u overweegt om een liposuctie te ondergaan, dan begrijpen wij dat u zich afvraagt hoe het resultaat eruit zal zien. Daarom biedt Blooming Plastische Chirurgie voor en na foto’s aan van patiënten die deze procedure hebben ondergaan. Deze foto’s kunt u uitvergroten en geven u een beter beeld van de resultaten die bereikt kunnen worden met deze behandeling. Wij geloven dat het belangrijk is dat onze patiënten goed geïnformeerd zijn voordat ze een beslissing nemen over hun behandeling, en we willen ervoor zorgen dat u zich comfortabel voelt bij uw keuze voor een liposuctie. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over deze procedure.

Meer informatie over een liposuctie: