Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Mommy Makeover: Herstel het vertrouwen na de zwangerschap

Een 'Mommy Makeover' is een reeks cosmetische ingrepen na de bevalling die bijdraagt aan betere lichaamscontouren en zelfvertrouwen. Benieuwd naar deze behandeling? Lees hier meer over de behandeling!

Moederschap is een prachtige reis die veel vreugde en voldoening brengt. Het zorgt echter ook voor aanzienlijke veranderingen in het lichaam van een vrouw. Voor veel vrouwen kunnen deze veranderingen hun zelfvertrouwen en eigenwaarde beïnvloeden. Hier komt de ‘Mommy Makeover’ om de hoek kijken.

Een Mommy Makeover is ontworpen om de vorm en het uiterlijk van het lichaam van een vrouw na de bevalling te herstellen. Het omvat een reeks cosmetische procedures die specifiek zijn afgestemd om de gebruikelijke effecten van het krijgen van kinderen en veroudering aan te pakken.

Wat houdt een Mommy Makeover in?

Elk vrouwenlichaam reageert anders op zwangerschap, en daarom is een mommy makeover zeer gepersonaliseerd voor elk individu. Het kan procedures omvatten zoals borstvergroting, borstlift of borstverkleining om veranderingen in de borsten als gevolg van borstvoeding aan te pakken.

Een buikwandcorrectie kan worden uitgevoerd om het buikgebied dat tijdens de zwangerschap is uitgerekt, te verstevigen en opnieuw vorm te geven. Liposuctie kan worden opgenomen om vetophopingen te verwijderen die na de zwangerschap hardnekkiger zijn geworden. Sommige vrouwen kunnen ook kiezen voor vaginale verjongingschirurgie.

Waarom kiezen vrouwen voor deze behandeling

Enkele veelvoorkomende redenen waarom vrouwen een mommy makeover willen zijn:

  • Herstel van de borstvorm: Zwangerschap en borstvoeding kunnen leiden tot borstverzakking of verlies van volume. Een borstlift of borstvergroting kan helpen om de borsten weer naar hun oorspronkelijke vorm of zelfs beter te brengen.
  • Verwijderen van overtollige huid en vet: Na de bevalling kunnen vrouwen overtollige huid en vet overhouden, vooral rond de buik. Een buikwandcorrectie kan helpen om de buik strakker en platter te maken.
  • Herstellen van het zelfvertrouwen: Vrouwen kunnen zich na de zwangerschap minder zelfverzekerd voelen over hun lichaam. Een mommy makeover kan helpen om hun zelfvertrouwen te herstellen en ze weer comfortabel in hun eigen huid te laten voelen.
  • Verbetering van de lichaamscontouren: Naast de specifieke veranderingen veroorzaakt door zwangerschap, kunnen vrouwen ook kiezen voor een mommy makeover om hun algehele lichaamscontouren te verbeteren. Dit kan omvatten liposuctie of andere lichaamscontouring procedures.

Is een Mommy Makeover geschikt voor jou?

Het is belangrijk om te onthouden dat een mommy makeover een serieuze beslissing is en zorgvuldig moet worden overwogen. Raadpleeg een ervaren en bekwaam team van chirurgen die je door het proces kunnen begeleiden. Je gezondheid, levensstijl en persoonlijke doelen zullen allemaal een rol spelen bij het bepalen of een mommy makeover de juiste keuze voor jou is. Bovendien is het belangrijk op te merken dat de kosten van een mommy makeover sterk kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke procedures.

Onthoud, de reis van elke vrouw is uniek. Vier de jouwe!

Als u meer wilt weten over deze behandeling en wat het voor u zou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op om een consult in te plannen. Ons team van deskundigen staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de beste beslissing voor uw persoonlijke behoeften en doelen.

Naar behandeling borstvergroting