Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Wenkbrauwlift: meer dan een esthetische ingreep

In onze kliniek komen geregeld mensen met klachten over verslechterd zicht, hoofdpijn en een vermoeide uitstraling. In veel gevallen zijn deze klachten ontstaan door het hangen van de wenkbrauwen. Gelukkig is er een oplossing voor al deze klachten: de wenkbrauwlift.

Door ouderdom verslapt de huid vlak boven de ogen, waardoor uw wenkbrauwen zakken. Hierdoor lijkt het voor de buitenwereld net alsof u somber of boos bent. Heeft u van nature een sombere uitstraling, dan wordt dit versterkt door de verzakking van de wenkbrauwen.

Spanningshoofdpijn

Omdat u de neiging heeft om uw wenkbrauwen op te trekken, ontstaan er pijnklachten in de voorhoofdspieren (ook wel spanningshoofdpijn genoemd). Ter bestrijding van deze klachten kunt u paracetamol slikken. Na de wenkbrauwlift zult u merken dat de spanningshoofdpijn verdwenen is.

Beperkter zicht

Uw zicht kan behoorlijk beperkt worden doordat de wenkbrauwen beginnen te hangen, vooral in uw ooghoeken. Dit is erg lastig met lezen, televisie kijken en in het verkeer.

Resultaat

Een wenkbrauwlift is dus meer dan slechts een ingreep om u een jonge en frisse uitstraling te geven. U krijgt er meer zelfvertrouwen door en ook uw spanningshoofdpijn wordt opgelost. Onze plastische chirurgen hebben jarenlang ervaring in het uitvoeren van een wenkbrauwlift. Ontdek meer over de wenkbrauwlift bij Blooming in Haarlem.

Heeft u last van de genoemde klachten of wilt u meer informatie over de wenkbrauwlift? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen of door te bellen met 023 544 4974