Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Een frisse blik nb thumb bocouture door Blooming Plastische ChirurgieDie rimpeltjes naast de ogen, ook wel ‘kraaienpootjes‘, ontstaan door het herhaald aanspannen van de spieren rond het oog. Vaak hebben we er meer last van in de zomer. Door het felle zonlicht zijn we geneigd vaker en harder met onze ogen te knijpen. Buiten dat er door dat ‘knijpen’ rimpeltjes ontstaan kan de spierspanning ook zorgen voor een vermoeid en zwaar gevoel van de ogen. Door het spiertje bij de ogen te behandelen met Bocouture (ook bekend als de merknaam Botox®) ontspant de spier en is het knijpen met de ogen verleden tijd.

Een behandeling met Bocouture wordt bij ons uitgevoerd door de plastisch chirurgen. Kennis van de anatomie van het gezicht is van groot belang bij het juist doseren en injecteren van het product. De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren en de kans op blauwe plekken is minimaal. Na een paar dagen is de werkzaamheid van de Bocouture (ook bekend als de merknaam Botox®) zichtbaar en na een week ervaar je het optimale resultaat. Het resultaat houdt tussen de 3 tot 6 maanden aan. Raadzaam is de behandeling te herhalen om het optimale resultaat te behouden.

Behandeling van de kraaienpootjes kan al voor € 225,-. Voor meer informatie over Bocouture (Botox®) behandelingen klik hier.