Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

2 behandelingen die jouw Blue Monday voorgoed veranderen

Het is Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Volgens psychologen komt dit door de donkere dagen en gesneuvelde voornemens. Veel mensen voelen zich minder gemotiveerd en moe gedurende de eerste maand van het jaar. Toch hoeft Blue Monday niet negatief te zijn, het is de ideale dag om voornemens om te zetten in daden!

Ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie is een behandeling die wij dagelijks bij ons in de kliniek uitvoeren. Veel mannen en vrouwen hebben met het klimmen der jaren last van een slapper wordende huid waardoor de oogleden gaan hangen. Dit is niet alleen zichtbaar maar het kan ook vermoeidheidsklachten opleveren. Vooral slapper wordende bovenoogleden kunnen je de hele dag irriteren. Twijfel jij al jaren over deze behandeling? Ga dan na waarom je de stap nog niet hebt gezet. Het is altijd raadzaam om je zo goed mogelijk te laten informeren en daarom komt iedereen bij ons eerst op consult bij een behandelend plastisch chirurg. Je boekt hier een consult.

Injectables
Een behandeling met injectables wordt steeds populairder. De meeste mensen kennen wel iemand die zich subtiel heeft laten behandelen met Botox of fillers. Mensen zijn meer dan ooit met hun gezondheid bezig, als je je goed voelt, wil je er ook graag goed uitzien. Met fillers en Botox kun je er jonger en frisser uitzien. Een behandeling met Botox of fillers is niet ingrijpend maar het is wel belangrijk om het goed te overwegen. Laat je eens informeren over jouw persoonlijke mogelijkheden, de risico’s en complicaties.