Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Veelgestelde vragen over een wenkbrauwlift

Wanneer u overweegt om een wenkbrauwlift te ondergaan, begrijpen wij dat er veel vragen kunnen ontstaan over de ingreep, de resultaten en het herstelproces. Om deze reden heeft Blooming Plastische Chirurgie een sectie met veelgestelde vragen over een wenkbrauwlift op onze website geplaatst. Wij raden u aan om deze vragen door te nemen voordat u een consult bij ons plant. Dit zal u helpen om een beter begrip te krijgen van de procedure en gerichte vragen te stellen tijdens uw afspraak met ons. Onze missie is om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt en dat u zich comfortabel voelt bij uw beslissing om een wenkbrauwlift te ondergaan. Neem gerust contact met ons op als u nog meer vragen heeft of als u meer informatie wilt ontvangen over deze behandeling.

In deze sectie kunt u antwoorden vinden op veel voorkomende vragen over wenkbrauwlift:

We raden u af om tijdens de dagen voor de ingreep te roken. Doordat de nicotine uw bloedvaten vernauwt, neemt de doorbloeding in uw lichaam af. Dit belemmert uw herstel na de ingreep. Daarnaast is het belangrijk dat u de dagen voor de ingreep geen bloedverdunners en pijnstillers als aspirine en ibuprofen gebruikt.

Het type verdoving dat de chirurg gebruikt, hangt af van de behandelmethode. Alleen de endoscopische voorhoofdslift vindt altijd onder volledige narcose plaats. Bij een directe of laterale wenkbrauwlift kunt u kiezen voor een plaatselijke verdoving, roesje of volledige narcose. Voor de voorhoofdslift gebruiken we nooit een plaatselijke verdoving. Deze ingreep voert de chirurg altijd uit nadat u bent verdoofd met een roesje of onder volledige narcose bent gebracht.

Hoewel de kans dat u te maken krijgt met een complicatie erg klein is, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de risico’s die horen bij de wenkbrauwlift. Tijdens en na de wenkbrauwlift kunt u te maken krijgen met:

  • Een infectie van de wonden
  • Nabloedingen
  • Allergische reactie op bestandsdelen in de verdovingsmiddelen
  • Ophopingen van vocht rond de ogen
  • Tijdelijk een verdoofd gevoel in het behandelde gebied
  • Verdikkingen in het littekenweefsel
  • Ontevredenheid over het resultaat

Idealiter houdt u na een wenkbrauwlift een week rust. Rust in ieder geval de eerste drie dagen. Het gebied rond uw ogen is dan nog gezwollen en blauw en/of rood.

Na de ingreep vormen zich korstjes op de wondjes. Als de korstjes verdwenen zijn, kunt u de littekens het beste verzorgen door deze regelmatig in te smeren met littekencrème. Na een jaar verdwijnt de roodheid en krijgen de littekens een witte kleur.

Als u nog andere vragen heeft over een wenkbrauwlift, kunt u altijd contact opnemen met Blooming Plastische Chirurgie. Onze deskundige chirurgen en medewerkers zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing over uw behandeling.

Meer informatie over een wenkbrauwlift: