Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Wenkbrauwlift voor & na

Voor het beste resultaat kan een wenkbrauwlift gecombineerd worden met een ooglidcorrectie. De keuze voor de behandelingsmethode hangt af van uw klachten en wensen.

Bij een directe wenkbrauwlift verwijdert de chirurg huid boven de wenkbrauwen, wat ze lift. Dit laat een klein litteken achter, daarom wordt het vaak uitgevoerd bij mannen van middelbare leeftijd, waarbij het litteken minder zichtbaar is. Deze methode is ook geschikt als u geen grote operatie wilt. De laterale wenkbrauwlift, gericht op het optillen van de buitenzijde van de wenkbrauwen, vereist twee kleine sneetjes om overtollige huid te verwijderen. De procedure duurt maximaal een uur en kan onder lokale verdoving of narcose worden uitgevoerd.

Als u overweegt om een wenkbrauwlift te ondergaan, dan begrijpen wij dat u zich afvraagt hoe het resultaat eruit zal zien. Daarom biedt Blooming Plastische Chirurgie voor en na foto’s aan van patiënten die deze procedure hebben ondergaan. Deze foto’s kunt u uitvergroten en geven u een beter beeld van de resultaten die bereikt kunnen worden met deze behandeling. Wij geloven dat het belangrijk is dat onze patiënten goed geïnformeerd zijn voordat ze een beslissing nemen over hun behandeling, en we willen ervoor zorgen dat u zich comfortabel voelt bij uw keuze voor een wenkbrauwlift. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over deze procedure.

Meer informatie over een wenkbrauwlift: