Tubulaire of tubereuze borsten behandeling

Verdoving

Algehele narcose
spuit
Operatieduur
120 – 180 minuten
clock
Hersteltijd
2 – 3 weken
pleister
Tubulaire of tubereuze borsten zijn niet altijd gemakkelijk te herkennen. Eén tot vijf procent van de vrouwen die voor een borstvergroting naar ons spreekuur komt, blijkt tubulaire borsten te hebben. Er is sprake van tubulaire borsten wanneer de onderkant van de borst achterblijft in de ontwikkeling. Het is van groot belang dat deze aangeboren afwijking als zodanig wordt herkend, omdat een reguliere borstvergroting niet geschikt is in geval van tubulaire borsten.
voor en na foto's Tubulaire of tubereuze borsten behandeling

Resultaten Tubulaire of tubereuze borsten behandeling

voor en na foto's Tubulaire of tubereuze borsten behandeling

Ik kwam bij Blooming voor het eerste consult voor de borstvergroting. Tijdens het onderzoek concludeerde de plastisch chirurg dat ik tubulaire borsten had. Dit betekende een andere ingreep. Wat een vakwerk!

Het behandeltraject

Hoe verloopt het behandeltraject van een Tubulaire of tubereuze borsten behandeling?

Wat kost een Tubulaire of tubereuze borsten behandeling?

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Borstverkleining € 6.790,- Algehele narcose Ja
Borstlift met auto-augmentatie € 7.790,- Algehele narcose Ja
Borstlift full natural (auto-augmentatie en lipofilling) € 10.950,- Algehele narcose Ja
Borstlift met protheses € 8.540,- Algehele narcose Ja
Borstlift hybrid (protheses en lipofilling) € 11.700,- Algehele narcose Ja
Toevoeging Inwendige BH vanaf € 1.000,-

Relevante artikelen

Tubulaire of tubereuze borsten
Ongelijke borsten

Borsten zijn nooit 100% symmetrisch, maar bij sommige vrouwen is het verschil zo groot dat we spreken van asymmetrische of ongelijke borsten. Dit is het geval wanneer de borsten meer

Lees verder »

Veelgestelde vragen

Hoelang het resultaat van de correctie van uw tubulaire borsten zichtbaar blijft, is voor iedereen verschillend. Uw borsten zijn gecorrigeerd, maar het verouderingsproces in uw lichaam gaat wel gewoon door. Hierdoor kunnen uw borsten na verloop van tijd wat meer verslappen en gaan hangen. Ook zwangerschap en schommelingen in het gewicht spelen hierbij een rol.

In sommige gevallen hebben de tubulaire borsten zo weinig borstklierweefsel dat het geven van borstvoeding niet lukt. Hebben uw borsten wel voldoende weefsel, dan heeft het plaatsen van een implantaat geen nadelige gevolgen voor het produceren van melk. Moeten wij tijdens de correctie het klierweefsel herverdelen of uw tepelhof verplaatsen, dan kan dit nadelig zijn voor het geven van borstvoeding.

Over het algemeen blijft het gevoel in uw borst hetzelfde. Het gebied waar het litteken komt, kan wel wat gevoelloos zijn. Het gevoel van uw tepel en tepelhof kan de eerste weken wel anders zijn, maar dit is in de meeste gevallen niet blijvend.