Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Tubulaire/tubereuze borsten behandeling voor en na foto’s

Tubulaire borsten vereisen een speciale aanpak in vergelijking met natuurlijk gevormde borsten. In het laatste geval volstaat het meestal om protheses te plaatsen, maar bij tubulaire borsten volstaat het niet om alleen implantaten te plaatsen. Om het gewenste resultaat te bereiken moet meestal een andere weg worden bewandeld.

Om tot een gewenst resultaat te komen, moeten chirurgische technieken zoals het verlagen van de borstplooi en het verwijderen van klierweefsel worden toegepast in combinatie met het plaatsen van een prothese. Bovendien kan het voor een optimaal resultaat nodig zijn het tepelhof te verkleinen en de tepel te verplaatsen.

Een tubulaire borstcorrectie is uitgebreider dan een traditionele procedure.Het is echter essentieel om deze aandoening te herkennen en anders te behandelen dan een normale borst. De hele operatie duurt twee uur onder algehele verdoving. Door tubulaire borsten met zorg en precisie te behandelen, krijgt u een gewenst resultaat waar u zich fijn bij voelt.

Als u overweegt om een behandeling voor tubulaire of tubereuze borsten te ondergaan, dan begrijpen wij dat u zich afvraagt hoe het resultaat eruit zal zien. Daarom biedt Blooming Plastische Chirurgie voor en na foto’s aan van patiënten die deze procedure hebben ondergaan. Deze foto’s kunt u uitvergroten en geven u een beter beeld van de resultaten die bereikt kunnen worden met deze behandeling. Wij geloven dat het belangrijk is dat onze patiënten goed geïnformeerd zijn voordat ze een beslissing nemen over hun behandeling, en we willen ervoor zorgen dat u zich comfortabel voelt bij uw keuze voor een behandeling voor tubulaire of tubereuze borsten. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over deze procedure.

Meer informatie over tubulaire of tubulaire borstbehandeling: