Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Buikwandcorrectie Santpoort

Verdoving

Algehele verdoving

Operatieduur

120 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Santpoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Santpoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een buikwandcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we trots op ons team van ervaren chirurgen die gespecialiseerd zijn in buikwandcorrecties. Onze professionals hebben met succes honderden van dergelijke operaties uitgevoerd, waardoor ze een schat aan kennis en ervaring hebben op dit gebied. Dankzij onze expertise kunnen we de meest complexe gevallen met vertrouwen en finesse behandelen, wat bijdraagt aan uitstekende resultaten voor onze patiënten.
  • Geavanceerde technologie: Wij begrijpen dat in de wereld van plastische chirurgie technologie cruciaal is. Daarom maken we bij Blooming Plastische Chirurgie gebruik van de nieuwste technologie en apparatuur voor onze procedures. Dit zorgt niet alleen voor nauwkeurige en esthetisch aangename resultaten, maar minimaliseert ook de hersteltijd en het ongemak voor de patiënt. Het is deze toewijding aan technologische excellentie die ons onderscheidt in het veld.
  • Persoonlijke aanpak: Elk individu is uniek, dus geloven wij in een gepersonaliseerde aanpak als het gaat om plastische chirurgie. We nemen de tijd om de unieke behoeften en verwachtingen van elke patiënt te begrijpen en stellen vervolgens een gedetailleerd behandelplan op maat samen. Deze aanpak zorgt ervoor dat elke patiënt de best mogelijke zorg en resultaten krijgt.
  • Veilige en comfortabel: Wij bieden bij Blooming Plastische Chirurgie meer dan alleen medische diensten; we bieden een veilige en comfortabele omgeving waar patiënten zich op hun gemak kunnen voelen. Van onze moderne en schone faciliteiten tot ons vriendelijke en ondersteunende personeel, alles is ontworpen om onze patiënten zich thuis te laten voelen. Het is deze aandacht voor detail die bijdraagt aan een positieve algehele ervaring voor de patiënt.
  • Klantenservice: Klantenservice is een essentieel aspect van elke succesvolle kliniek en wij zijn hierop geen uitzondering. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, het geven van gedetailleerde informatie over de procedure, of het assisteren bij het regelen van financiering, ons team gaat altijd een stap verder om onze patiënten te helpen. Deze toewijding aan klantenservice heeft ons een sterke reputatie en een loyale klantenkring opgeleverd.
  • Locatie: Onze locatie kan een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een zorgverlener. Gelukkig zijn wij gunstig gelegen in Bloemendaal, dichtbij Santpoort. We zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden voldoende parkeergelegenheid, wat bijdraagt aan het totale gemak en de tevredenheid van de patiënt.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Santpoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun buikwandcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere buikwandcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Bij een buikwandcorrectie wordt een verslapte buik gecorrigeerd. Door vermagering, zwangerschap of veroudering kan uw buikwand zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Dit kan gecorrigeerd worden door het huidoverschot te verwijderen, een teveel aan vet te verwijderen en eventueel spieren aan te trekken.

Meer informatie over een buikwandcorrectie behandeling
Meer informatie over een buikwandcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 7 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 16 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 12 minuten.