Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Buikwandcorrectie kosten

Wanneer u overweegt een buikwandcorrectie te ondergaan, is het belangrijk om de kosten van de procedure in overweging te nemen. Blooming Plastische Chirurgie biedt deze behandeling aan tegen een redelijke prijs, met een focus op het leveren van hoogwaardige resultaten en een uitstekende patiëntenzorg.

BehandelingPrijsVerdovingOvernachting
Buikwandcorrectie kleinvanaf € 5.230,-Algehele narcoseJa
Buikwandcorrectie uitgebreidvanaf € 7.630,-Algehele narcoseJa
Buikwandcorrectie Fleur de Lisvanaf € 8.780,-Algehele narcoseJa
Extra overnachting, per nachtvanaf € 1.000,-
Reven rectus diastase bij een buikwandcorrectievanaf € 1.250,-

De kosten van een buikwandcorrectie kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de ingreep, de ervaring van de chirurg en de locatie van de kliniek. Bij Blooming Plastische Chirurgie kunt u echter rekenen op transparante en eerlijke prijzen. Tijdens het consultgesprek wordt u geïnformeerd over de kosten van de behandeling, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Een consultgesprek bij Blooming Plastische Chirurgie kost €100. Dit bedrag wordt echter in mindering gebracht op de totale kosten van de behandeling als u besluit de buikwandcorrectie te ondergaan. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te betalen als u besluit de ingreep bij ons te laten uitvoeren.

Meer informatie over een buikwandcorrectie: