Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Borstvergroting in Bloemendaal

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

60 – 90 minuten

Hersteltijd

14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bloemendaal voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bloemendaal kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie om een borstvergroting te laten uitvoeren vanwege verschillende redenen, waaronder:

  1. Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van ervaren specialisten met uitgebreide kennis in borstvergroting, wat patiënten vertrouwen geeft in de behandeling.
  2. Persoonlijke benadering: De kliniek zorgt voor een persoonlijke benadering, waarbij de wensen en verwachtingen van elke patiënt worden besproken om een op maat gemaakt behandelplan te bieden.
  3. Kwaliteitsproducten: Ze maken gebruik van veilige en betrouwbare borstimplantaten, wat leidt tot duurzame en natuurlijke resultaten.
  4. Veiligheid en hygiëne: De kliniek handhaaft strikte hygiëneprotocollen en hoge veiligheidsnormen, wat zorgt voor een veilige omgeving tijdens de procedure.
  5. Nazorg: Blooming Plastische Chirurgie biedt grondige follow-up afspraken en ondersteuning na de operatie om tevredenheid te garanderen en eventuele complicaties snel te behandelen.
  6. Locatie: De kliniek is gelegen in de buurt van Bloemendaal, waardoor het een gemakkelijke en toegankelijke keuze is voor inwoners van de omgeving.

Door al deze factoren is Blooming Plastische Chirurgie een populaire keuze onder inwoners van Bloemendaal die op zoek zijn naar een filler behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere borst vergrotende operaties en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een borstvergroting is een cosmetische procedure waarbij de grootte en vorm van de borsten worden vergroot en geherdefinieerd. Het kan helpen om kleine borsten te vergroten en ze een meer symmetrische uitstraling te geven. Het kan helpen bij het corrigeren van hangende borsten die zijn ontstaan na zwangerschap en borstvoeding. De procedure wordt meestal uitgevoerd met het plaatsen van implantaten, die zijn gemaakt van siliconen of zout water. Deze implantaten worden chirurgisch ingebracht in de borst via kleine incisies in de huid. De positie van de implantaten kan variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de patiënt en medische beoordeling.

Meer informatie over een borstvergroting
Meer informatie over een borstvergroting: