Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Borstvergroting kosten

Wanneer u overweegt een borstvergroting te ondergaan, is het belangrijk om de kosten van de procedure in overweging te nemen. Bij Blooming Plastische Chirurgie bieden wij deze behandeling aan tegen een redelijke prijs, met een focus op hoogwaardige resultaten en uitstekende patiëntenzorg. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende opties en bijbehorende kosten.

Behandeling Prijs Verdoving Overnachting
Borstvergroting vanaf € 5.740,- Algehele narcose Ja
Borstvergroting tubulaire borsten vanaf € 7.500,- Algehele narcose Ja
Borstvergroting hybrid (protheses en lipofilling) vanaf € 8.900,- Algehele narcose Ja
Borstvergroting tubulaire borsten hybrid (protheses + lipofilling) vanaf € 10.500,- Algehele narcose Ja
Borstvergroting middels lipofilling (excl. vervolg sessies) vanaf € 7.000,- Algehele narcose Ja
Borstvergroting Motiva Ergonomix2 meerprijs € 1.500,- Algehele narcose Ja

De kosten van een borstvergroting kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de ingreep, de ervaring van de chirurg en de locatie van de kliniek. Bij Blooming Plastische Chirurgie kunt u echter rekenen op transparante en eerlijke prijzen. Tijdens het consultgesprek wordt u uitgebreid geïnformeerd over de kosten van de behandeling, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Consultgesprek

Een consultgesprek bij Blooming Plastische Chirurgie kost €100. Dit bedrag wordt echter in mindering gebracht op de totale kosten van de behandeling als u besluit de borstvergroting bij ons te ondergaan. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te betalen als u de ingreep bij ons laat uitvoeren.

Bij het consultgesprek bespreekt u uw wensen en verwachtingen met de plastisch chirurg, die u vervolgens een eerlijk advies geeft over de mogelijkheden en kosten van de borstvergroting. De plastisch chirurg zal ook uw medische geschiedenis doornemen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen welke methode het beste bij u past.

Transparante Prijzen en Hoogwaardige Zorg

Bij Blooming Plastische Chirurgie streven we naar het leveren van de beste zorg en resultaten voor onze patiënten. Onze prijzen zijn transparant en eerlijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij geloven in een persoonlijke benadering en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en u goed te informeren over de procedure.

Waarom Kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie?

  • Ervaren plastisch chirurgen: Onze chirurgen hebben jarenlange ervaring en expertise in het uitvoeren van borstvergrotingen.
  • Hoogwaardige resultaten: Wij streven naar natuurlijke en mooie resultaten die passen bij uw lichaam.
  • Uitstekende patiëntenzorg: Uw welzijn staat bij ons voorop, en wij bieden uitgebreide nazorg om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.
Meer informatie over een borstvergroting: