Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Borstvergroting Aerdenhout

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

60 – 90 minuten

Hersteltijd

14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Aerdenhout voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Aerdenhout kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een borstvergroting om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van ervaren chirurgen die gespecialiseerd zijn in borstvergrotingen. Ze hebben jarenlange ervaring en kennis om veilige en succesvolle operaties uit te voeren.
  • Gepersonaliseerde aanpak: Elke patiënt krijgt een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op hun specifieke behoeften en wensen. Dit zorgt voor resultaten die natuurlijk ogen en passen bij de lichaamsbouw van de patiënt.
  • Geavanceerde technologieën: De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologieën en technieken in de plastische chirurgie, wat bijdraagt aan het bereiken van de beste resultaten.
  • Nazorg en ondersteuning: Na de operatie biedt Blooming Plastische Chirurgie uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat patiënten tevreden zijn met de resultaten en snel herstellen.
  • Veiligheid en comfort: De kliniek zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving voor de operatie en herstelperiode. Strikte hygiënenormen worden gehandhaafd en het personeel is toegewijd aan het welzijn van de patiënt.
  • Locatie: Bloemendaal is gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Aerdenhout, waardoor het een handige keuze is voor hun plastische chirurgie behoeften.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Aerdenhout die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun borstvergroting.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere borst vergrotende operaties en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een borstvergroting is een cosmetische procedure waarbij de grootte en vorm van de borsten worden vergroot en geherdefinieerd. Het kan helpen om kleine borsten te vergroten en ze een meer symmetrische uitstraling te geven. Het kan helpen bij het corrigeren van hangende borsten die zijn ontstaan na zwangerschap en borstvoeding. De procedure wordt meestal uitgevoerd met het plaatsen van implantaten, die zijn gemaakt van siliconen of zout water. Deze implantaten worden chirurgisch ingebracht in de borst via kleine incisies in de huid. De positie van de implantaten kan variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de patiënt en medische beoordeling.

Meer informatie over een borstvergroting
Meer informatie over een borstvergroting:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 13 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 39 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 34 minuten.