Halslift

Vanaf vanaf € 1.950,-

Snel naar

Blooming voor kwaliteit

Halslift

De halslift wordt uitgevoerd door een vast team gespecialiseerde plastisch chirurgen met jarenlange ervaring op het gebied van gelaatschirurgie. Het kan zijn dat de halslift wordt uitgevoerd in combinatie met een S-lift of facelift.

Als u ouder wordt of als u veel gewicht bent verloren, kan het voorkomen dat de huid in de hals losser komt te zitten. Hierdoor ontstaat er een overschot aan huid. Een halslift biedt uitkomst voor deze zogenoemde ‘kalkoenhals’. Door middel van een sneetje in de hals wordt de huid richting het oor aangespannen: het eindresultaat is een strakkere hals.

Een halslift bij Kliniek Blooming:

  • Persoonlijk en uitgebreid consultgesprek
  • Chirurgen die zijn aangesloten bij de NVPC en NVEPC
  • Jarenlange ervaring in plastische chirurgie en halslifts
  • Operatie in een vertrouwde en veilige ziekenhuis omgeving

For English see Neck lift

Wat is een halslift?

Tijdens een halslift corrigeren we het huidoverschot in de hals. De overtollige huid die verantwoordelijk is voor de zogenaamde ‘kalkoenhals’, zorgt ervoor dat de strakke hoek tussen de hals en onderkaak minder zichtbaar is. Het overtollige vel en de slappe hals kunnen we via verschillende methodes corrigeren. Bij een beperkte halslift maakt de chirurg een snede onder de kin. Veel voorkomend is de Z plastiek waarbij de plastisch chirurg een snede in de vorm van een Z maakt. De snede kan ook dwars gemaakt worden. Bij een uitgebreide halslift is de incise achter het oor tot in de haargrens. Daarbij wordt de spier ook opnieuw vastgezet. Soms is een combinatie noodzakelijk tussen een uitgebreide halslift en een platysmaplastiek. Wel blijft er bij een halslift altijd een zichtbaar litteken achter.

Mogelijkheden en verwachtingen halslift

Het doel van de halslift is om de huid in uw hals weer glad en strak te krijgen. De halslift wordt vaak verward met een facelift, maar de rimpels in uw gezicht zullen door middel van een halslift niet verdwijnen. Deze rimpels maken deel uit van uw gelaatsexpressie en blijven altijd aanwezig. Tevens dient u er rekening mee te houden dat het natuurlijke verouderingsproces van uw hals niet door een halslift gestopt wordt. Na de operatie zal – net als daarvoor – de elasticiteit van de huid geleidelijk verloren gaan. Het effect van de halslift is tien tot vijftien jaar zichtbaar maar de voorsprong die u door middel van de halslift behaald, blijft zichtbaar.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Een halslift wordt niet vergoed door uw verzekeraar, omdat de halslift een cosmetische operatie is. Tijdens het eerste consult stelt de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan op. Uit dit plan volgt een overzicht van de kosten.

Wilt u meer informatie over Gelaatschirurgie? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via 023 54 44 974 of via info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Feiten over Halslift

Wat kost een Halslift?

Tijdens het consult zal de arts verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Blooming verzekerd van de allerbeste zorg.

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Halslift uitgebreid € 5.470,- Lokale verdoving Nee
Deep-plane facelift € 9.760,- Algehele narcose Ja
Deep-plane hals-facelift € 13.260,- Algehele narcose Ja
Midfacelift € 3.500,- Lokale verdoving Nee
Midfacelift (narcose) € 5.200,- Algehele narcose Ja
Minifacelift/S-lift € 5.770,- Lokale verdoving Nee
Liposuctie hals/nek v.a. € 1.950,- Lokale verdoving Nee
voor en na foto's Halslift

Resultaten Halslift

voor en na foto's Halslift

Het is 6 weken geleden dat ik een halslift ondergaan heb, uitgevoerd door dokter Wouter van der Pot. Ik ben zeer tevreden over het resultaat want het probleem met mijn kalkoenhals is opgelost, terwijl het niet rekkerig of onnatuurlijk uitziet.

Het behandeltraject

Hoe gaat een Halslift in zijn werk?

Veelgestelde vragen

Iedere man of vrouw met een kalkoenhals komt in aanmerking voor een halslift. Om een mooi resultaat te bereiken, is het wel belangrijk dat de huid nog een beetje elastisch is. Ook moet uw algehele gezondheid goed zijn. De plastisch chirurg kan tijdens het consult aangeven dat de halslift voor u een onbevredigend resultaat oplevert. Soms is een hals-facelift nodig om aan uw verwachtingen te voldoen.

Een halslift heeft dezelfde risico’s als elke andere operatie. Het kan voorkomen dat de wondjes gaan nabloeden. Infecties komen maar zelden voor. Soms ontstaan er wat plekjes met vochtophopingen of wat stuggere plekjes op het gezicht. Deze gaan echter vanzelf weer weg. Eventueel kunt u deze laten behandelen door een schoonheidsspecialiste of een huidtherapeut.

Het resultaat van de halslift is 5 tot 15 jaar zichtbaar.

Wil je meer informatie over een Halslift?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.