Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Botox behandeling Bloemendaal

Verdoving

Geen verdoving

Operatieduur

10 minuten

Hersteltijd

1 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bloemendaal voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bloemendaal kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een botox behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Gespecialiseerde artsen: Blooming Plastische Chirurgie heeft ervaren en deskundige artsen die gespecialiseerd zijn in cosmetische behandelingen zoals botox. Dit zorgt voor vertrouwen bij potentiële patiënten dat zij in goede handen zijn.
 • Veiligheid en kwaliteit: De kliniek staat bekend om het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van de behandelingen die zij aanbieden. Ze gebruiken alleen hoogwaardige producten en volgen strikte richtlijnen om ervoor te zorgen dat patiënten de beste resultaten krijgen met minimale risico’s.
 • Persoonlijk advies: Bij Blooming Plastische Chirurgie ontvangen patiënten persoonlijk advies op basis van hun individuele wensen en behoeften. Dit zorgt ervoor dat elke patiënt de meest geschikte behandeling krijgt voor hun specifieke situatie.
 • Natuurlijke resultaten: De artsen bij Blooming Plastische Chirurgie streven ernaar om natuurlijke resultaten te bereiken met botox behandelingen. Dit betekent dat patiënten er verfrist en verjongd uitzien zonder een ‘overdone’ uiterlijk.
 • Locatie en discretie: De kliniek is gelegen in een welvarende gemeente nabij Haarlem en Amsterdam en is goed bereikbaar voor inwoners van Bloemendaal. Daarnaast biedt Blooming Plastische Chirurgie een discrete omgeving waar patiënten zich op hun gemak kunnen voelen tijdens hun behandeling.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bloemendaal die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun botox behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere Botox behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een Botox behandeling is een van de meest bekende methode om rimpels tegen te gaan. Botox kan fijne lijntjes en rimpels verminderen door de spieren die deze veroorzaken te ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en je huidveroudering tegen gaat. Door botox-injecties in de spieren rond de bovenlip kan de hoeveelheid verticale lijnen en rimpels verminderen. Botox kan helpen om de diepte van de fronsrimpel en voorhoofdsrimpel te verminderen, waardoor een rustiger en vriendelijker uiterlijk verkregen wordt. Botox kan het uiterlijk van kraaienpootjes verminderen door de spieren in het gebied te ontspannen en waardoor je een jeugdige uitstraling houdt. Wat veel mensen niet weten is dat Botox kan helpen om de talgproductie te vergroten en helpt daarmee (indirect) bij het verminderen van een droge huid.

Botox kan bij de volgende indicaties en/of problemen ingezet worden:

 • Jukbeenderen : Botox kan worden gebruikt om de spieren rond de jukbeenderen te ontspannen, waardoor de gezichtscontouren worden verfijnd voor een jeugdiger uiterlijk.
 • Tandenknarsen: Botox wordt af en toe gebruikt om het tandenknarsen te verminderen door de spieren die hiervoor verantwoordelijk zijn te ontspannen.
 • Migraine: Sommige mensen die regelmatig last hebben van migraine vinden verlichting met behulp van botox-injecties.
 • Smalle lippen: Botox kan de spieren rondom de lip verminderen, wat resulteert in vollere, meer sensuele lippen.
 • Slappe huid onder de ogen: Met behulp van botox kan een lifteffect gecreëerd worden voor de slappe huid onder de ogen, waardoor u een alertere uitstraling krijgt.
 • Overmatig zweten: Botox kan worden gebruikt om de overmatige zweetproductie onder de armen, op de handpalmen en op de voetzolen te verminderen.
 • Wallen: Botox kan een ‘liftend’ effect geven waardoor wallen minder zichtbaar worden.
 • Gummy smile: Botox kan gebruikt worden om de hoeveelheid tandvlees die zichtbaar is te verminderen tijdens het glimlachen.
Meer informatie over een Botox behandeling: