Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Botox behandeling Bentveld

Verdoving

Geen verdoving

Operatieduur

10 minuten

Hersteltijd

1 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bentveld voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bentveld kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een botox behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Expertise: We staan bekend om onze uitgebreide kennis en ervaring in een breed scala aan behandelingen, waaronder botox. Onze artsen en medisch personeel hebben jarenlange ervaring en zijn hoogopgeleid in hun vakgebied. Dit stelt ons in staat om patiënten te voorzien van de beste zorg en resultaten mogelijk.
 • Aanpak: Wat ons onderscheidt bij Blooming Plastische Chirurgie, is onze persoonlijke benadering van elke patiënt. Wij nemen de tijd om de individuele behoeften en verwachtingen van elke patiënt te bespreken voordat we met een behandeling beginnen. Dit zorgt ervoor dat elke patiënt precies weet wat hij of zij kan verwachten en dat de behandeling op maat wordt afgestemd op hun specifieke wensen.
 • Specialisatie: We beschikken over de nieuwste technieken en inzichten om ervoor te zorgen dat patiënten de best mogelijke resultaten krijgen. Deze specialisatie geeft potentiële patiënten het vertrouwen dat ze in goede handen zijn.
 • Locatie: Onze locatie kan ook een belangrijke factor zijn voor de inwoners van Bentveld. Bloemendaal is relatief dichtbij, waardoor het gemakkelijk is om afspraken te maken en te bezoeken.
 • Veiligheid en comfort: Bij Blooming Plastische Chirurgie streven we ernaar om een veilige en comfortabele omgeving te bieden voor al onze patiënten. We begrijpen dat het ondergaan van een cosmetische behandeling stressvol kan zijn voor sommige mensen. Daarom hebben we maatregelen genomen om te zorgen voor een ontspannen sfeer in onze kliniek. Onze medewerkers zijn getraind om patiënten op hun gemak te stellen en eventuele angsten of zorgen die ze kunnen hebben weg te nemen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bentveld die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun botox behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere Botox behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een Botox behandeling is een van de meest bekende methode om rimpels tegen te gaan. Botox kan fijne lijntjes en rimpels verminderen door de spieren die deze veroorzaken te ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en je huidveroudering tegen gaat. Door botox-injecties in de spieren rond de bovenlip kan de hoeveelheid verticale lijnen en rimpels verminderen. Botox kan helpen om de diepte van de fronsrimpel en voorhoofdsrimpel te verminderen, waardoor een rustiger en vriendelijker uiterlijk verkregen wordt. Botox kan het uiterlijk van kraaienpootjes verminderen door de spieren in het gebied te ontspannen en waardoor je een jeugdige uitstraling houdt. Wat veel mensen niet weten is dat Botox kan helpen om de talgproductie te vergroten en helpt daarmee (indirect) bij het verminderen van een droge huid.

Botox kan bij de volgende indicaties en/of problemen ingezet worden:

 • Jukbeenderen : Botox kan worden gebruikt om de spieren rond de jukbeenderen te ontspannen, waardoor de gezichtscontouren worden verfijnd voor een jeugdiger uiterlijk.
 • Tandenknarsen: Botox wordt af en toe gebruikt om het tandenknarsen te verminderen door de spieren die hiervoor verantwoordelijk zijn te ontspannen.
 • Migraine: Sommige mensen die regelmatig last hebben van migraine vinden verlichting met behulp van botox-injecties.
 • Smalle lippen: Botox kan de spieren rondom de lip verminderen, wat resulteert in vollere, meer sensuele lippen.
 • Slappe huid onder de ogen: Met behulp van botox kan een lifteffect gecreëerd worden voor de slappe huid onder de ogen, waardoor u een alertere uitstraling krijgt.
 • Overmatig zweten: Botox kan worden gebruikt om de overmatige zweetproductie onder de armen, op de handpalmen en op de voetzolen te verminderen.
 • Wallen: Botox kan een ‘liftend’ effect geven waardoor wallen minder zichtbaar worden.
 • Gummy smile: Botox kan gebruikt worden om de hoeveelheid tandvlees die zichtbaar is te verminderen tijdens het glimlachen.
Meer informatie over een Botox behandeling:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 16 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 48 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 37 minuten.