Ga direct naar:

Plastische chirurgie

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een behandelplan op maat. Dit plan baseren we op uw persoonlijke wensen en het verwachte resultaat.

  • Plastisch chirurgische behandeling volledig op u afgestemd
  • Ervaren plastisch chirurgen: kies voor het mooiste resultaat 
  • Plastische chirurgie uitgevoerd in een betrouwbare omgeving
  • Altijd professionele nazorg

Bent u benieuwd op welke manier onze chirurgen uw problemen kunnen verhelpen? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen voor een eerste consult of neem contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

"Goede service, klantvriendelijk en perfecte nazorg. Het resultaat van mijn neuscorrectie is prachtig. Duidelijke uitleg over de operatie en over het te verwachten van het resultaat. Zeer tevreden over de kliniek en behandelend plastisch chirurg."

Wat is plastische chirurgie?

Onder plastische chirurgie verstaan we het specialisme dat zich bezighoudt met het herstel van de vorm en functie van het menselijk lichaam. U kunt hierbij denken aan borstcorrecties, gezichtscorrecties, lichaamscorrecties of injectables. Op deze manier corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u ontevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie bespreken we tijdens een eerste consult uw klachten en wensen. Ook informeert de behandelend plastisch chirurg u uitgebreid over de behandeling, de voorbereiding en de nazorg. U heeft alle ruimte om vragen te stellen. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Op basis van het eerste gesprek stellen we een behandelplan op maat voor u op.

Behandelingen plastische chirurgie

Bij Blooming Plastische Chirurgie kunt u terecht voor diverse plastisch chirurgische ingrepen. We voeren de volgende behandelingen uit:

Borstcorrecties

Veel vrouwen zijn ontevreden over de grootte en vorm van hun borsten. Sommige ervaren er zelfs klachten door. Zo kunnen te grote borsten leiden tot rug- en nekpijn en kunnen kleine borsten uw zelfvertrouwen verminderen. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie en verschillende methoden van borstcorrecties.

Gelaatschirurgie

Door middel van gelaatschirurgie voeren wij een cosmetische ingreep uit zonder dat de persoonlijke kenmerken van uw gezicht verdwijnen. Of u nu kiest voor een ooglidcorrectie of voor een volledige facelift: uw uiterlijk zal altijd bij u blijven passen. Tijdens het consultgesprek bespreekt u samen met uw behandelend plastisch chirurg wat voor u de juiste plastische chirurgie behandeling is.

Injectables

Een injectables behandeling is een veilige en effectieve methode om een jongere en frisse uitstraling te krijgen. Met injectables verstrakken we uw gezicht door middel van Botox of fillers. Bij Kliniek Blooming maken wij gebruik van twee soorten injectables: fillers en Botox. Uw behandelend plastisch chirurg bepaalt tijdens het intakegesprek welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Lichaamscorrecties

Door middel van een lichaamscorrectie zorgen onze plastisch chirurgen ervoor dat u weer tevreden bent over uw lichaamsverhoudingen. Tijdens een consult met een van onze plastisch chirurgen maakt u uw wensen kenbaar en geeft de plastisch chirurg u een persoonlijk behandeladvies.

Benieuwd wat onze plastisch chirurgen voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een eerste consult of neem contact met ons op voor meer informatie.

Klantervaringen

Anoniem

Borstvergroting Drs. Kalam Ahmed. Deskundig en eerlijk advies, persoonlijk contact. Het eindresultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Lees verder »

Anoniem

Bij het eerste consultgesprek wordt er goed naar je geluisterd en de arts nam ruim de tijd voor mij. De operatie en nacontroles verliepen allemaal

Lees verder »

Anoniem

Hele fijne plastische chirurgiekliniek met een persoonlijke benadering en het personeel is ook zeer deskundig.

Lees verder »

Kosten plastische chirurgie

Tijdens een eerste consult stellen we een behandelplan op maat op en informeren we u uitgebreid over de kosten. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Bekijk onze prijzen voor plastische chirurgie om een indicatie te krijgen van de kosten. Onze prijzen zijn indien vermeld inclusief narcose, opname en alle nacontroles in de kliniek. Benieuwd of uw plastisch chirurgische ingreep vergoed wordt? Raadpleeg hiervoor uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de exacte voorwaarden.

Maak kennis met onze plastisch chirurgen

Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we met een team van vakbekwame plastisch chirurgen. Ze hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van plastisch chirurgische ingrepen en zijn in het verleden al meerdere keren uitgeroepen tot de beste van Nederland. Ook zijn ze regelmatig te vinden in de media en schrijven ze blogs om hun expertise op het gebied van plastische chirurgie met u te delen.

Veelgestelde vragen over plastische chirurgie

Welke soorten plastische chirurgie zijn er?

Onder plastische chirurgie vallen vele ingrepen. Bij Blooming Plastische Chirurgie hebben we de behandelingen onderverdeeld in borstcorrecties, gezichtscorrecties, lichaamscorrecties, injectables en overige ingrepen.

Wordt plastische chirurgie vergoed?

Vaak kiezen mensen voor plastische chirurgie vanuit cosmetische redenen. In dit geval vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling niet. In sommige situaties is er een medische noodzaak. Denk hierbij aan een borstverkleining om rugklachten te verhelpen of een ooglidcorrectie om hoofdpijnklachten te verminderen. In dit soort gevallen kunt u in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Uw zorgverzekeraar kan u hier alles over vertellen.

Kan ik na de behandeling direct weer aan het werk?

Het is afhankelijk van de uitgevoerde behandeling en het soort werk dat u uitvoert of u na de behandeling direct weer aan het werk kunt. Bij sommige ingrepen is het mogelijk om de volgende dag alweer aan de slag te gaan, terwijl een andere ingreep vraagt om een rustperiode. De plastisch chirurg informeert u tijdens het eerste consultgesprek uitgebreid over de behandeling, de voorbereiding en de nazorg. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Moet ik stoppen met roken als ik een ingreep wil ondergaan?

We adviseren u minimaal 6 weken voor en 6 weken na de operatie niet te roken. Roken vergroot namelijk de kans op complicaties en vertraagt de wondgenezing.

Mag ik pijnstillers slikken na een behandeling?

Afhankelijk van de uitgevoerde behandeling kunt u last krijgen van napijn. Vaak is paracetamol voldoende om de pijn te onderdrukken. In het geval van extreme pijn kunt u contact opnemen met de kliniek. We schrijven dan een sterker geneesmiddel voor. 

Zijn er veel risico’s verbonden aan plastische chirurgie?

Elke operatieve ingreep kent risico’s. Dit is bij plastische chirurgie niet anders. Na een operatie bestaat het risico op nabloedingen, infectie, problemen bij de wondgenezing en littekenvorming. Om de kans op risico’s te verkleinen is het belangrijk u te laten behandelen door een ervaren en vakbekwame plastisch chirurg. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met plastisch chirurgen die jarenlange ervaring hebben. Zelf kunt u de kans op complicaties ook verkleinen door de adviezen van de plastisch chirurg op te volgen. 

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over onze plastisch chirurgische behandelingen? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via 023 544 4974, mail naar info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.

Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 54 44 974

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Adres

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité

Locatie Blooming Plastische Chirurgie

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00