Vandaag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00

nlen
Bloemingdael

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Plastische chirurgie

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een behandelplan op maat. Dit plan baseren we op uw persoonlijke wensen en het verwachte resultaat.

  • Plastisch chirurgische behandeling volledig op u afgestemd
  • Ervaren plastisch chirurgen: kies voor het mooiste resultaat
  • Plastische chirurgie uitgevoerd in een betrouwbare omgeving
  • Altijd professionele nazorg

Bent u benieuwd op welke manier onze chirurgen uw problemen kunnen verhelpen? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen voor een eerste consult of neem contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

slider groepsfoto blooming - Plastische chirurgie

Goede service, klantvriendelijk en perfecte nazorg. Het resultaat van mijn neuscorrectie is prachtig. Duidelijke uitleg over de operatie en over het te verwachten van het resultaat. Zeer tevreden over de kliniek en behandelend plastisch chirurg.

Wat is plastische chirurgie?

Onder plastische chirurgie verstaan we het specialisme dat zich bezighoudt met het herstel van de vorm en functie van het menselijk lichaam. U kunt hierbij denken aan borstcorrecties, gezichtscorrecties, lichaamscorrecties of injectables. Op deze manier corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u ontevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie bespreken we tijdens een eerste consult uw klachten en wensen. Ook informeert de behandelend plastisch chirurg u uitgebreid over de behandeling, de voorbereiding en de nazorg. U heeft alle ruimte om vragen te stellen. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Op basis van het eerste gesprek stellen we een behandelplan op maat voor u op.

Behandelingen plastische chirurgie

Bij Blooming Plastische Chirurgie kunt u terecht voor diverse plastisch chirurgische ingrepen. We voeren de volgende behandelingen uit:

Borstcorrecties

Het uitvoeren van een borstcorrectie om esthetische wensen of fysieke klachten van uw borsten aan te pakken.

Meer over borstcorrecties.

Gezichtscorrecties

Samen met u zoeken we naar de juiste verhoudingen in uw gezicht, zodat we een natuurlijke uitstraling creëren.

Meer over gezichtscorrecties.

Lichaamscorrecties

Met een lichaamscorrectie brengen wij uw lichaamsverhoudingen in de balans die u wenst.

Meer over lichaamscorrecties.

Injectables

Een injectable behandeling is een effectieve en veilige methode voor een jonge en frisse uitstraling.

Meer over injectables.

Benieuwd wat onze plastisch chirurgen voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een eerste consult of neem contact met ons op voor meer informatie.

Klantervaringen

 

Sonia

Bij het consult heeft Dr. Staudt mij goed voor en ingelicht over de Face/halslift en de risico’s. Daardoor, kreeg ik veel vertrouwen…

 

Maureen

Ervaring Maureen Janssen “Mevrouw Janssen, wakker worden, mevrouw Janssen”… Ik droom, ik droom dat ik in de Blooming kliniek lig. Ik…

 

Saskia

“Ik ben zelf alweer gewend aan mijn nieuwe gezicht, en ben nog iedere dag blij dat ik de stap voor de…

Kosten plastische chirurgie

Tijdens een eerste consult stellen we een behandelplan op maat op en informeren we u uitgebreid over de kosten. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Bekijk onze prijzen voor plastische chirurgie om een indicatie te krijgen van de kosten. Onze prijzen zijn indien vermeld inclusief narcose, opname en alle nacontroles in de kliniek. Benieuwd of uw plastisch chirurgische ingreep vergoed wordt? Raadpleeg hiervoor uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de exacte voorwaarden.

Voor-en-na-foto’s

 

 

Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

 

 

Voorhoofdslift

Voorhoofdslift

 

 

Correctie van de onderoogleden

Ooglidcorrectie

 

 

Neuscorrectie

Neuscorrectie

 

 

Facelift halslift

Facelift/Halslift

 

 

Borstvergroting

Borstlift/vergroting

Maak kennis met onze plastisch chirurgen

Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we met een team van vakbekwame plastisch chirurgen. Ze hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van plastisch chirurgische ingrepen en zijn in het verleden al meerdere keren uitgeroepen tot de beste van Nederland. Ook zijn ze regelmatig te vinden in de media en schrijven ze blogs om hun expertise op het gebied van plastische chirurgie met u te delen.

Veelgestelde vragen over plastische chirurgie

Welke soorten plastische chirurgie zijn er?

Onder plastische chirurgie vallen vele ingrepen. Bij Blooming Plastische Chirurgie hebben we de behandelingen onderverdeeld in borstcorrecties, gezichtscorrecties, lichaamscorrecties, injectables en overige ingrepen.

Wordt plastische chirurgie vergoedt?

Vaak kiezen mensen voor plastische chirurgie vanuit cosmetische redenen. In dit geval vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling niet. In sommige situaties is er een medische noodzaak. Denk hierbij aan een borstverkleining om rugklachten te verhelpen of een ooglidcorrectie om hoofdpijnklachten te verminderen. In dit soort gevallen kunt u in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Uw zorgverzekeraar kan u hier alles over vertellen.

Kan ik na de behandeling direct weer aan het werk?

Het is afhankelijk van de uitgevoerde behandeling en het soort werk dat u uitvoert of u na de behandeling direct weer aan het werk kunt. Bij sommige ingrepen is het mogelijk om de volgende dag alweer aan de slag te gaan, terwijl een andere ingreep vraagt om een rustperiode. De plastisch chirurg informeert u tijdens het eerste consultgesprek uitgebreid over de behandeling, de voorbereiding en de nazorg. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Moet ik stoppen met roken als ik een ingreep wil ondergaan?

We adviseren u sterk om een halfjaar voor de operatie te stoppen met roken. Roken vergroot namelijk de kans op complicaties en vertraagt de wondgenezing.

Mag ik pijnstillers slikken na een behandeling?

Afhankelijk van de uitgevoerde behandeling kunt u last krijgen van napijn. Vaak is paracetamol voldoende om de pijn te onderdrukken. In het geval van extreme pijn kunt u contact opnemen met de kliniek. We schrijven dan een sterker geneesmiddel voor. Slik nooit bloed verdunnende medicatie zoals Aspirine en APC.

Zijn er veel risico’s verbonden aan plastische chirurgie?

Elke operatieve ingreep kent risico’s. Dit is bij plastische chirurgie niet anders. Na een operatie bestaat het risico op nabloedingen, infectie, problemen bij de wondgenezing en littekenvorming. Om de kans op risico’s te verkleinen is het belangrijk u te laten behandelen door een ervaren en vakbekwame plastisch chirurg. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met plastisch chirurgen die jarenlange ervaring hebben. Zelf kunt u de kans op complicaties ook verkleinen door de adviezen van de plastisch chirurg streng op te volgen. Ga bijvoorbeeld niet te snel aan het werk als rust geadviseerd wordt en stop indien van toepassing met roken.

Afspraak maken voor plastische chirurgie

Wilt u meer informatie over onze plastisch chirurgische behandelingen? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via 023 544 4974, mail naar info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 544 4974.

Maandag09:00 – 17:00 uur
Dinsdag09:00 – 21:00 uur
Woensdag09:00 – 17:00 uur
Donderdag09:00 – 21:00 uur
Vrijdag09:00 – 17:00 uur

Adresgegevens

Blooming Plastische Chirurgie
Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping
Vondelweg 999
2026 BW Haarlem

Bel: 023-5444974 Wij zijn telefonisch bereikbaar!